Ero impressionismi ja postimpressionismi Impressionism vs postimpressionismi

Ihminen on oppinut ilmaisemaan taiteen itsensä läpi maalauksen jälkeen useita tuhansia vuosia sitten. Se on taidetta maalilla, pigmentti, ja väri pinnalla tuottamaan kuvia kohtauksia, esineitä, ihmisiä ja eläimiä. On monia maalauksen tyylejä, visuaalisia elementtejä, menetelmiä ja tekniikoita, joita käytetään taiteilija. On: abstrakti, fotorealismillaan, surrealismi, modernismi, impressionismi, ja postimpressionismi.

Impressionismi oli taidesuuntaus joka alkoi Ranskassa 19. vuosisadalla. Termi oli peräisin otsikko taidetta Claude Monet, 'Impression, soleil levant.' Yhdessä Edgar Degas, Pierre-Auguste Renoir, Sisley, Morisot, ja Pissaro, ne oli useita tunnetuimmista impressionistinen maalareita.
Impressionismi käytetty pieni ja ohut siveltimenvedot, jotka ovat näkyviä ja oli noin tavallinen aihe. Se oli avoin kokoonpano ja epätavallinen visuaalinen kulmat ja se esitti valoa muuttuvassa laadun kuin ajan kulumisen ja mukana liike välttämättömänä osana. Se antoi enemmän painoa väri sijasta viivoja ja kuvattu realistinen kohtauksia, jotka oli maalattu ulkona. Se osallistuu salaa aiheuttaa, liikkeen ja käytön eri värejä. Se kaapattu sydän ja luonne aihe.

Takaisin maali vältettiin vuonna impressionismi, ja pehmeämpi reunat ja jännittävä sekoitus värejä saavutettiin sekoittamalla värit mahdollisimman vähän ja asettamalla maalata maalattu. Pinta, jota käytettiin impressionismi oli läpinäkymätön.
Impressionistinen maalaus yleensä ilmestyi kuin tilannekuvan kuin se oli kaapattu sattumalta. Sen luultiin vaikuttaa kasvava suosio valokuvan ja Japanin taiteen. Impressionismi pohjustettu Neo-impressionismi, Fauvismi, kubismi, ja postimpressionismi.Postimpressionismi kehitettiin muodossa impressionismi ja käytettiin viittaamaan teoksia nuorempien taiteilijoiden kuten Vincent van Gogh, Paul Gauguin, ja Georges Seurat. Postimpressionist taiteilijat käytetään edelleen kirkkaat värit, paksu maali, erillisiä siveltimenvetojensa ja tavallinen aihe mutta korosti käyttöä geometristen muotojen ja luonnotonta värejä.
Postimpressionist maalarit tutkittu eri suuntiin ja lähestymistapoja maalaus ilman huolta ulkonäköä niiden aiheista. Se tasoitti tietä kehittämiseen nykytaiteen joka perustui pitkälti tunteet ja käsitteet yksittäisen taiteilijan. Vaikka impressionism tehtiin ulkona, postimpressionismi tehtiin sisällä studiossa. Se oli hitaampi prosessi ja mukana suunnitelmallista prosessit.

Yhteenveto:

1. impressionismi oli tyyli maalaus jossa korostetaan väri ja kuvattu realistinen kohtauksia tavallisten aiheista samalla postimpressionismi oli tyyli maalaus, joka oli peräisin impressionismi.
2. impressionistinen maalauksia tehtiin ulkona taas postimpressionist maalauksia tehtiin studiossa.
3. postimpressionismi käytetään geometristen muotojen kuvaamaan kohdettaan taas impressionismia käytetty pieni, ohut siveltimenvedot joka antoi maalauksen reunat pehmeiksi.
4. impressionismi pohjustettu Neo-impressionismi, Fauvismi, kubismi, ja postimpressionismi taas postimpressionismi pohjusti modernin taiteen.
5. postimpressionismi mukana suunnitelmallisuutta ja aikaa vievä prosessi kuin impressionismi.