Ero Philharmonic ja sinfoniaorkesteriPhilharmonic vs sinfoniaorkesteri

Sana 'orkesteri' on johdettu kreikan sanasta 'ϦѦ? ҦӦѦ.' Orkesterin merkitsee suurta kokoonpanoa muusikoita, jotka sisältävät eri osia välineitä jouset, messinki, lyömäsoittimet, ja puupuhaltimet. 'Orchestra' on termi, joka tarkoittaa puolipyöreä vaiheeseen, jossa kuoro voi laulaa ja tanssia. Philharmonic ja sinfoniaorkesterille ovat hyvin lähellä toisiaan sen kaikissa muodoissa. 'Philharmonic' tarkoittaa kreikan kielessä 'rakkaus musiikkiin.'

Aiemmin orkesterit käytetään olla kahdenlaisia. Pienempi kokoinen orkesteri kutsuttiin kamariorkesteri. Kamariorkesterin oli pienempi ryhmä noin viisikymmentä pelaajia. Paljon suurempi orkesteri noin sata pelaajaa kutsuttiin sinfoniaorkesterin tai filharmoninen orkesteri. Se ei ollut ehdoton sääntö. Itse asiassa, todellinen määrä muusikoista voi vaihdella.

Muinoin oli hieman eroa sinfoniaorkesteri ja filharmoninen orkesteri. Molemmat yhteiskunnissa oli eri rahoitusmuoto. Sinfoniaorkesterin seurasi virallisen lipunmyynnin kuvio. Se oli asetettu hinta lipun. Muusikot: lle on maksettu niiden kiinteään kurssiin. Kuitenkin filharmoninen orkesteri, talouteen oli hieman rento. Yleisö lahjoitti mukaan tahtonsa, ja että rahaa myöhemmin jaetaan muusikoita. Tällä hetkellä tämä harkinnan on tullut epämääräinen, koska kaikki orkesterit on kiinteähintainen lipun.

Nämä kaksi eri nimet ovat edelleen käytössä, koska joskus kun sattuu olemaan kaksi orkesterien kaupunki, yksi on nimetty filharmoninen, ja toinen on nimeltään sinfoniaorkesterin tai päinvastoin. Tämä tapahtuu pääasiassa vain vuoksi yksilöllisyyden ja tunnustusta. Tämä on vain tapauksessa Lontoon sinfoniaorkesterin ja Lontoon filharmonikot. Sinfoniaorkesteri tai filharmoninen orkesterit ovat pääosin samat.Orkesteri kutsutaan sinfoniaorkesterin kun se on tarpeeksi suuri pelaamaan sinfonioita. Ottaen esimerkiksi Beethovenin 's Symphony No. 9, tämä edellyttää koko rykelmä välineitä, jotka ovat: käyrätorvi, basso viol, huilu, viulu I ja viulu II, fagotti, timpani, oboe, klarinetti, alttoviulu, sello, trumpetti, täynnä kuoro, ja soolo sopraano, altto, tenori, ja basso laulajia.
Molemmat orkesterit pelata samoja välineitä ja samanlaisen harmonioita. Klassisen sinfoniaorkesteri käyttää pelaamiseen:

Puupuhaltimet johon kuului kahdelle huilulle, kaksi oboeta, kaksi klarinettia ja kaksi fagottia.
Brass joka sisälsi kaksi-neljä sarvea ja kaksi trumpettia.
Percussion joka oli kaksi timpani.
Jouset joka sisälsi kuusi viulut I, kuusi viulut II, neljä altto, kolme Sellot, ja kaksi Kontrabassot.

Yhteenveto: