Ero Näppäimistö ja Digital PianoNäppäimistö vs Digital Piano

Se on todellakin melko vaikea normaali ihminen ymmärtää noin suurin ero näppäimistön ja digitaalinen piano. Yleensä ihmiset olettavat sekä välineitä sama. Mutta on lukuisia eroja näppäimistön ja digitaalinen piano, jotka tekevät näiden välineiden lisäksi todella toisistaan.

Näppäimistö

Kun puhetta syntyy näppäimistö, ne ovat yleensä pienempiä kuin digitaalinen pianot. Näppäimistöt tyypillisesti noin 61 avaimet plus 4 tai 5 oktaavia. Digitaalisessa piano, on enemmän avaimia sillä on noin 88 avaimet + 6 oktaavia. Näppäimistö 'tärkein etu on, että se on kannettava. Voit ottaa sen missä haluat, samoin kuin se, joka takaa suuren joukon ääniä. Lisäksi uudemmat näppäimistö malleja voidaan helposti kytkeä henkilökohtaiseen tietokoneeseen kautta universal serial bus (USB) tai MIDI-liitäntä. näppäimistö mahdollistaa joidenkin äänen muutoksen samoin.

Näppäimistö 's näppäimet ovat pienempiä kuin digitaalinen piano. On helpompi pelata ja paina sen näppäimiä. Se on suhteellisesti kevyempi kuin mikään muu piano kaltaisia ​​instrumenttia. Ja se on todella helppo oppia pelaamaan tällaisen välineen. With digitaalilähetysten pianot, se vie enemmän aikaa oppia.

Digitaalinen piano

Digitaalinen piano on kuin sekoitus näppäimistön \u0026 amp; akustinen piano (akustinen piano on todellinen \u0026 amp; oikeassa muodossa pianojen). Digitaalinen piano antaa suhteellisesti suuremman äänen vaihtelua. Se mahdollistaa jopa äänen muuttaminen. Digitaaliset pianot ovat todella suurempi kuin näppäimistöt, koska niiden 88 avaimia.

Kukaan ei voi kieltää sitä, että digitaalinen piano 's ääni on paljon parannettu kuin normaali näppäimistö. Yksi syy, miksi se kuulostaa loistava johtuu siitä sisäänrakennetut kaiuttimet. Tämä sisäänrakennettu ominaisuus on jotenkin haitta, koska se vähentää sen siirrettävyys verrattuna näppäimistön. Kun näppäimistö 's näppäimet ja digitaalinen piano' s avaimet verrataan, jälkimmäinen pyrkii hallussaan raskaampaa avaimia.Lopuksi nämä välineet ovat ehdottomasti eroavat toisistaan ​​seuraavat seikat:

1. Näppäimistö on 61 avaimet ja 5 oktaavia, ja digitaalinen piano on noin 88 avaimet + 6 oktaavia.

2. Näppäimistö on kannettava, koska se on kevyempi kuin digitaalinen piano

3. Verrattain, näppäimistö mahdollistaa vähemmän soinninmuutoksia kuin digitaalinen piano.

4. Digitaalinen piano 's ääni on parempi verrattuna näppäimistöjä.

5. Näppäimistö on paljon helpompi oppia verrattuna digitaalinen piano.