Ero säröä jaOverdrive vs Distortion

Sekä ammatti- ja pyrkivä kitaristeja pitäisi oppia ero säröä ja. Jotta voit soittaa instrumentin paremmin, se on välttämätöntä tutustua näiden perusehdot. Joten, kun tarvitset luoda vääristymiä tai ylivaihde vaikutus toistettaessa soittimen?

Ensinnäkin, tässä 'sa nopeasti määritelmän kaksi kautta. Aivan kuten voitto, säröä ja joita termejä käytetään, kun kitaristi luo Äänitehosteen pelatessaan hänen väline. Se voi joko lisätä tai häiritse yleinen sävy, että kitara tekee, joka Siksi on välttämätöntä voit harjoitella, ja määritetään ero näiden kahden välillä.

Se voi olla hieman vaikea kuvailla mikä todellinen ääni kitaran on kuin, mutta siellä 'sa yleinen kuvaus, jota voidaan käyttää. Overdrive tuottaa sileä ja lämmin, mutta hieman vääristynyt äänen. Jos kuuntelet miten putkeen amp on kampi ylös, että on samanlainen ääni overdrive tuottaa.

Särö, toisaalta, on erilaisia ​​vaikutuksia ääni kitaran. Se voi tuottaa fuzz kaltainen vaikutus, tai täysi-ääni death metal bändi. On niin monia lajikkeita vääristymä kuin on kitaristia '', koska se riippuu pelaaja 's yksilöllinen tyyli.

On olemassa kahdenlaisia ​​tuottaman vääristymän: Digitaalinen ja analoginen. Digitaalisissa vääristymä, ääni, on karhea kohinaa sitä, kun taas analoginen vääristymä on klassinen ääni, joka kuulet soittaa rock-bändejä.Lisäksi vääristymä on ääni tuotetaan heavy metal, klassista rockia ja heavy rock-bändejä. Ylikierroksilla, ääni on yleensä bluesahtava. Polkimet ovat laitteita käytetään kitara luo näiden vaikutusten '' ja valitsemalla oikea on kaikkien asia kitaristi menossa mikä tuntuu oikealta laululla.

Yhteenveto:

1. Overdrive on kitara vaikutus luotu polkimet, vaikka vääristymä on myös vankka vaikutus luotu polkimet kiinnitetty kitaran.

2. Overdrive on sileä ja lämmin, mutta vääristynyttä ääntä, kun vääristymä on erilaisia ​​säveliä, jotka voivat olla huomaamaton, tai niin kovaa kuin ääni heavy metal bändi.