Ero Guitar ja UkuleleGuitar vs Ukulele

Sekä kitara ja ukulele ovat peräisin perheen kielisoitinten. Katsomalla niitä vierekkäin ne käytännössä näyttävät samalta, mutta niiden koko on ilmeisin ero niillä on. Ukulele näyttää enemmän kuin pieni kitara. Mutta let 's ottaa paremmin tarkastella niiden erot edelleen.

Kitara on yleensä pelataan sormin, mutta jotkut ihmiset käyttävät myös pick helposti nyppiä sen jouset. Leikkii pick ei muuta kitaran 's sävy. Jouset liitetty siihen on kuusi. On kuitenkin olemassa joitakin kitaroita, jotka ovat yli kuusi kieltä. Nämä jouset ovat niitä tuottavat ääniä, kun nyppiä kielisoitin kuten kitaran. jouset kiinnitetään kitaran paksuus vaihtelee ja on järjestetty ylhäältä, ohuin ja paksuin. Jotkut mieluummin käyttää nylon jouset niiden kitaroita, mutta jotkut haluavat teräskielet. Voit helposti tunnistaa millaisia ​​ketjua käytetään kitaran muuten ne ovat liittyneet siihen. Nylon jouset on sidottu kitaran 's silta itse. Jos kitara on teräskielet, se on kytketty sillan silta nastat.

Sen lisäksi jouset käytetty, on olemassa kahdenlaisia ​​kitaran mukaan, miten niiden äänet tuotetaan. Ne ovat akustisia ja sähkökitaraa. Akustiset kitarat ovat olleet jo yli tuhat vuotta jo, kun sähkökitaran on ollut vain noin 1930 's. Ääni luoma akustisen kitaran tuotetaan nyppiminen jouset, ja sen värähtely monistetaan onton rungon kitara. Toisin kuin akustinen kitara, sähkökitara perustuu vahvistimen tuottamaan ääniä. Voit pelata sitä ilman apua vahvistimia, mutta ääni se tuottaa on tuskin kuultavissa ellet ovat hyvin rauhallinen paikka.Ukulele ottaa vähemmän jousille on helpompi oppia. Vaikka kitara on vakio kuusi jousille, ukulele on vain neljä jouset. Ne ovat yleensä nylon jouset koska vain harvat ihmiset haluavat käyttää terästä jouset koska he eivät 't kuulostaa yhtä hyvältä kuin nylon-kielinen ukuleles. Toisin kuin kitara, joka luokittelee tyypit sen mukaan, miten niiden äänet tuotetaan, ukulele on luokiteltu niiden koko ja sävy he tekevät. standardi-kokoinen ukulele kutsutaan sopraano. Tämä tyyppi on yksi yleensä soitti aloittelijoille. se voidaan helposti tunnistaa, koska se on pienin tyyppi ukulele. Toinen tyyppi ukulele, joka on vain hieman isompi kuin sopraano on konsertti tai altto ukulele. sen sävy on täyteläisempi, ja se 'on hyvä valinta ihmisille suurempia käsin. Tenor on kolmas suurempi tyypin ukulele. Sen ääni on täydellisempää kuin konsertti, ja joidenkin on neljä tai kuusi kieltä. Suurin ukulele kutsutaan baritoni. Se on kallein joukossa muunlaisia ​​ukuleles. Se näyttää hyvin paljon kuin mini-kitaran ja voidaan virittää kuin yksi samoin. Sen lisäksi nämä tyypit ukuleles, jotkut niistä ovat luokitellaan niiden muotoja, kuten: ananas ukulele ja kynteen ukulele, joka on kolmion muotoinen.

Yhteenveto:

1. Guitars ovat suurempia kuin ukuleles kooltaan.
2. Guitarists mieluummin nylon jouset tai teräskielet niiden väline, mutta ukulele pelaajat mieluummin nylon jouset käyttämisen sijaan teräskielet.
3. Standardi kitara on kuusi ehtoja sille, kun standardin ukulele on vain neljä jouset.