Ero Rock Band 1 ja Rock Band 2Rock Band 1 vs Rock Band 2

Rock Band 2 on ensimmäinen monista jatko alkuperäiseen osuma pelin Rock Band, joka on nyt yleisesti kutsutaan Rock Band 1. Kuten kaikki jatko, Rock Band 2 sisältää useita parannuksia edeltäjänsä parantamaan pelin ja poistamaan ongelmia, jotka pelaajilla oli vanhemman pelin. Ensimmäinen paljon muutoksia Rock Band 2 on käyttöönotto lievemmän foneemi moottori. Foneemisuoritin moottori vastaa arvioimiseksi, onko puhutut sanat ovat oikeita. Uusi moottori pitäisi helpottaa laulaja välittää puhuttu kappaleen osat.

Toinen merkittävä muutos Rock Band 2 on peli. Vuonna Rock Band 1, voit valita, mitä väline haluat pelata, kun luoda hahmon; tämä on kiinteä eikä sitä voida muuttaa myöhemmin. Rock Band 2, merkit eivät ole enää sidoksissa yhden välineen ja voivat vapaasti vaihtaa välineitä. Maailmankiertue tila peli on myös muutettu. Sen sijaan, että erillisiä kierroksia yksinpelissä ja moninpelissä, Rock Band 2 on nyt yksi kiertueen tila, joka on tarkoitettu koko bändi, mutta pelaajat voivat silti itsenäisesti edetä omaan tai ryhmän offline tai online-tilassa.

Yksi suurimmista vatsanväänteet että pelaajilla oli Rock Band 1 ei ole itse peliin mutta oheislaitteita kuten Fender Stratocaster ja rummut. In Rock Band 2 Stratocaster tulee uusi sunburst design. Ei vain, että tuskailla painikkeet on tehty pehmeämpi ja isketään baarissa helpompi isketään. Kun rummut, suurin valituksen Rock Band 1 oli, että bassopolkimella taukoja melko helposti, varsinkin kun rumpali saa kuljettaa pois. In Rock Band 2, rummun pedaali on metallivahvisteiset parantaa sen vahvuus. Rumpu tyynyt ovat myös paineherkkää, jotta se havaitsee kuinka kovaa lyövät heidät ja kääntyy vastaavasti kovempaa ääntä.Yhteenveto:

1. Rock Band 2 on lievempi foneemi moottori kuin Rock Band 1
2. Rock Band 2 ei enää sitoo merkkejä yhden välineen kuten Rock Band 1 tekee
3. Rock Band 2 on yhtenäinen Tour tilassa kun Rock Band 1 on erilliset tilat yhden ja monen matkat