Ero Trumpet ja Cornet Trumpet vs Cornet

Trumpetit ja kornetit kaksi soittimia, jotka kuuluvat messinki perheen orkesterin. Monet ihmiset pitävät näitä kahta välineitä periaatteessa sama kanssa pieniä eroja. Niiden yhtäläisyyksiä kuuluvat samat hengitys tekniikoita, sama venttiili järjestelmä, ja lähes sama muotoilu. Sekä kornetti ja trumpetti on sama fingering järjestelmää ja toistaa samaa musiikkia. Tästä johtuen yksi väline voidaan korvata tai vaihtaa toiselle kirjallisesti musiikkia.

On kuitenkin olemassa eroja trumpetti ja kornetti että asia, varsinkin äänet ne tuottavat. Trumpetti kirkkaat ja terävät, ja selkeä kuulostaa taas kornetti tekee täyteläinen ja pehmeämmän. Nämä äänet ovat erilaisia ​​johtuen instrumentin 'rakennetta. Kornetti on lyhyempi verrattuna trumpetti sen runko on enimmäkseen kelattu. Jotkut ihmiset ajattelevat, että kornetti on kompakti versio trumpetti. Kornetti on myös enemmän käyriä. Kaareva of kornetti myös tärkeä rooli vastuksen kun laite pelataan. trumpetti, toisaalta, on pitempi ja hoikka.

Toinen ero kahden soittimia osalta rakenne on muotoa reikään. Vaikka molemmat välineet on sylinterimäinen ja kartiomainen poraus, nämä kaksi välinettä eroavat prosenttiosuuden molempia. Trumpetti 's reiän on useimmiten sylinterimäinen kaksi kolmasosaa ja kolmasosa kartiomainen. Katsoo, että tilanne on käänteinen kanssa kornetti. Siinä on kaksi kolmasosaa kartiomainen ja yksi kolmasosa sylinterimäinen. Mitä harmonisten, trumpetti' s reiän tuottaa pariton harmoniset. Päinvastaisessa, porauksen cornet antaa parilliset harmoniset.
Orkesterissa, trumpetti antaa rytmin ja fanfaarein kun kornetti toimittaa tekniikkaa ja hohto.

Molemmat välineet työllistävät käytön suukappale. Trumpetti 's suukappale on suurempi ja kapeampi suukappale joka muodostaa vähemmän huuli massansa. Kornetti' s suukappale on vastakohta, se on enemmän huuli massa ja on isompi ja laajempi.

Trumpetti edelsi kornetti. Entinen kehitettiin aikana barokin ajan (1650-1759), kun taas jälkimmäinen saapui hieman myöhemmin, 1800-luvulla. Kuitenkin kornetti oli ensimmäisenä käyttöön venttiilijärjestelmän verrattuna trumpetti.

Sekä trumpetti ja kornetti säilytetään ja kuljetetaan tapauksessa. Ylläpitäminen välineiden sisältää öljytä venttiilit ja voitelu dioja.

Musiikin opettajat suosittelevat usein kornetti pikkulapsille tai aloittelija musiikin opiskelijoille. Tämä johtuu pääasiassa mukavuutta ja auttaa opiskelijaa olla mukava väline. Kuitenkin trumpetti voi myös korvata kornetti riippuen opiskelijan 's kyvykkyys.Yhteenveto:

1. trumpetti ja kornetti voisi melkein samannäköisiä ja ääni sama harjaantumaton korvaan. Ne saattavat olla vaihdettavissa tai sekoittaa, koska he kuuluvat samaan osassa orkesterin, mutta on monia eroja kahden välineitä.

2. Tärkein ero on ulkonäkö. Trumpetti on pidempi ja on hoikka rakenne taas kornetti on kietoutunut suunnittelu. Jos kornetti venytettiin, se olisi sama pituus kuin trumpetti.

3. Toinen ero on prosenttiosuus kartiomainen ja mainittuun akseliin. Trumpetti on enemmän lieriön kuin kartiomainen poraukset, kun se on päinvastainen kornetti. Kornetti on enemmän kartiomainen kuin mainittuun akseliin.

4. trumpetti tuottaa kirkkaan ja terävän äänen samalla trometein tekee erilaisen äänen, joka on täyteläinen ja pehmeämpi. Orkesterissa, tekniikka ja leimahtaa tarjoavat kornetti ja trumpetti tuo rytmi ja fanfaarein.

5. trumpetti ja kornetti voidaan vaihtaa äänen mutta ei kirjoitettuun musiikkiin. Joitakin osia voidaan toistaa kornetti vain, ja samaa voidaan sanoa myös osalta trumpetti.