Ero Modernin tanssinModerni vs Nykytanssi

Ei ole varmaa, kun ihminen alkoi oppia tanssimaan, mutta tanssi on ollut olennainen osa ihmisen historiaa. Osoituksena rituaaleja ja tulli periytynyt sukupolvien tanssi on yksi taidemuoto, jota on käytetty ihmisen ilmaista itseään.

Se on tapa ihmisiä kommunikoimaan toistensa kanssa, ilmaista yksi 's ideoita ja tunteita. Se tarjoaa tavan ihmiset voivat seurustella ja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja, useimmissa tapauksissa, tansseja yleensä kertoa tarinoita.
Yksi voi tanssia yksin, kumppanin kanssa tai ryhmässä. Tanssi voidaan tehdä minkä tahansa tyyppisen musiikin tahdissa rumpuja seremoniallinen tanssia tai musiikkia valssia tai tangon. On olemassa myös useita luokitukset tanssi, joista kaksi ovat moderneja ja nykytanssi.

Moderni tanssi kehitettiin 1900-luvun alussa, kun tanssijat tuli vastaan ​​jäykkyys ja rajoituksia klassisen baletin. Se loi oman tekniikoita, puvut, kengät, ja antoi enemmän huomiota itseilmaisun ja yksilöllistä luovuutta sijaan teknistä asiantuntemusta. Sen avulla tanssijoita ja koreografeja luomaan vaiheet käyttäen niiden tunnelmia ja tunteita tuottaa rennommin tanssi. Aluksi nykytanssi perustui myyttejä ja legendoja, mutta myöhemmin tuli dramatisoida etnisten, sosiaalisia, taloudellisia, ja poliittinen ilmapiiri ajasta.

Myöhempinä vuosina, moderni tanssi tuli vaikutteita tansseja eri maista, mukaan lukien Afrikkalainen, Karibian ja Latinalaisen. Tänään, moderni tanssi on enemmän tekninen ja käsitellään enemmän kysymyksiä kuin silloin, kun se on luotu. Se pohjustettiin kehittämiseen konsertti tanssi, yksi tyyppi, joka on nykytanssin. Se käyttää balettia, modernia, ja postmodernin tanssin tekniikoita, kun samaan aikaan kerroit tanssijoita käyttämään taiteellisia ja luovia kykyjä.Nykytanssi voi sisältää tekniikoita, joita löytyy balettia ja modernia tanssia kuten lattioilla, syksyllä ja hyödyntämistä, improvisaatio, jopa sisältää jooga, pilates, ja taistelulajien yhdessä tekniikoilla otettu käyttöön näiden kuuluisan tanssijoita kuten Graham, Hawkins, Horton, ja Cunningham .

Vaikka sekä modernin ja nykytanssi ovat kehittyneet, jotta tanssijoita ja koreografeja on enemmän tilaa itseilmaisun ja irtautumaan perinteisistä, moderni tanssi keskittyy enemmän tunteita ja tunnelmia, kun nykytanssin keskittyy luomaan uusia tekniikoita ja tyylejä.
Nykytanssi luo kevyempi ja sulavat liikkeet korostaen yhteys yksi 'kehon ja mielen. Moderni tanssi, toisaalta, on enemmän vaikutteita balettia ja jazz joka hyödyntää painovoimaa niiden tekniikoita.

Yhteenveto:

1. Moderni tanssi on eräänlainen tanssi, joka luotiin jo 20-luvulla tanssijat ja koreografit keinona luopua tiukkuus klassisen baletin kun nykytanssi on eräänlainen konsertti tanssi, joka kehitettiin modernin ja postmodernin tanssin.
2. Moderni tanssi keskittyy tunteita ja tunnelmia, kun nykytanssin keskittyy luomaan uusia tekniikoita ja liikkeitä.
3. liikkeet nykytanssin ovat enemmän nestettä ja kevyempää kuin modernin tanssin.