Ero Mozart ja BeethovenMozart vs Beethoven

Wolfgang Amadeus Mozart syntyi 27. tammikuuta 1756 Salzburgissa. Hän oli lahjakas lapsi, säveltää hänen ensimmäinen pala iässä 5, ja tulossa tuomioistuin muusikko iässä 17. Hän sävelsi hienoimpia teoksia Wienissä, jossa hän vietti suurimman osan aikuisiän.

Hän oli yksi suosituimmista klassisia säveltäjiä aikansa ja myös yksi monipuolisimmista, musiikin säveltäminen eri tyylilajit klassisesta sinfonioita, konserttoja, ja oopperoita. Lisäksi hänen luontainen lahjakkuus, hän oppi myös muilta.

Hänen tyyli leimaa selkeys, tasapaino, yksinkertaisuus ja tarkkuus. Ääni Nuotin on hyvin selkeä ja miellyttävä korville. Se on myös määritelty hänen valon persoonallisuutta ja synnyttää musiikkia, joka on mukava ja erittäin kevyt. Hän kirjoitti musiikkia, jota voi pelata jopa ne, joilla on vähemmän teknisiä taitoja tai jopa ne, joilla ei ole aiempaa kokemusta. Hän loi musiikkia eri tunnelmia samoin. Hän kuoli sairauden 5. joulukuuta 1791 klo 35-vuotiaana.

Ludwig van Beethoven, toisaalta, syntyi 16. joulukuuta 1770 Bonnissa, Saksassa. Hän oli yksi suosituimmista klassisen ja romanttisten aikansa. Hän oli fani Mozartin ja halusi opiskella hänen mutta opiskeli Haydnin sijaan.

Useimmat hänen teoksistaan ​​tehtiin Mozartin 's kappaletta kuin malleja, mutta tyyli oli hyvin erilainen kuin Mozartin' s kun hän oli yksinäinen ja tunnelmallisia mies, ominaisuudet, jotka osoittivat, että musiikin hän teki. Hän loi musiikkia kukaan mielessä, ja ääni hänen musiikkia leimaa muunnelmia ja muutoksia.Hänen teokset olivat vaikeampi pelata niille, jotka eivät ole teknisesti taitavia, koska se oli kirjoitettu häikäilemättömyydellä joka merkitsi hänen persoonallisuuttaan. Hän oli hyvin lahjakas, vaikka, ja jatkoi säveltämiseen ja suorittamalla senkin jälkeen hänestä tuli kuuro.

Kuten Mozart, hän sävelsi musiikin eri lajien ja eri välineitä. Hänen uransa leimasi kolmeen vaiheeseen; alkuvaiheessa, jolloin hänen musiikkinsa vaikutti Mozartin ja Haydnin, keskimmäinen ajan, joka leimasi puhkeamista hänen kuurous, ja myöhäinen aika, jolloin hän loi musiikin syvyys. Hän kuoli 26. maaliskuuta 1827 vuoden iässä 56.

Yhteenveto:

1. Wolfgang Amadeus Mozart oli itävaltalainen säveltäjä ja Ludwig van Beethoven oli saksalainen säveltäjä.
2. Wolfgang Amadeus Mozart syntyi 27. tammikuuta 1756 ja kuoli 5. joulukuuta 1791 ja Ludwig van Beethoven syntyi 16. joulukuuta 1770 ja kuoli 26 maaliskuu 1827.
3. Molemmat olivat erittäin lahjakas ja monipuolinen, mutta Mozart 'musiikki oli helppo pelata jopa vähemmän koulutettujen kun Beethoven' s oli kova.
4. Mozart 'musiikki oli myös hyvin selvä, tarkka ja miellyttävä kuulijoille kun Beethovenin' musiikki ei ollut.
5. Molemmat olivat klassisia säveltäjiä, mutta Beethoven oli se, joka avasi tien romanttista musiikkia.