Ero LTD ja ESPLTD vs ESP

ESP ja Ltd ovat nimet kitaran yritys, joka tekee sähkökitarat. Ne ovat sama yritys, ainoana erona on rivien he ovat luoneet. ESP on mukautettu kitara linja, joka on kallis, ja LTD on halvempaa Vakiosarjat linjaa, joka on edullisempi.

ESP
'ESP' tarkoittaa 'Electric Sound tuotteet.' Se on nimi sähkökitaran yritys, joka sijaitsee North Hollywood, Kaliforniassa. Yhtiö on japanilainen omistama mutta Amerikassa perustuu. ESP alkoi Tokiossa vuonna 1975 yritys, joka tuotti varaosia mukautettuja kitarat ja otettiin käyttöön Amerikassa vuonna 1983.

Kun otettiin Yhdysvalloissa korvaavan osat yritys, se alkoi aluevaltaus kuin yritys, joka alkoi valmistaa custom kitarat taiteilijoiden perustuu New Yorkissa kuten Page Hamilton, Ronnie Wood, jne vuosina 1984-1985. Muu kuin custom kitarat ESP kehittynyt, se tuotti myös sarjan nimeltään 400-sarjan, joka jaettiin koko Yhdysvaltojen kuin ensimmäinen tuotantolinja.

ESP alkoi valmistaa kahdella eri radoilla Signature Series sekä Vakiosarjat linja. Molemmat tuotannot alkoi vuosina 1990-1992. Tähän mennessä yhtiö lopettanut varaosia mukautettuja kitaroiden ja keskittyi täysin tuotannosta oman sarjan. Kustannukset tuo japani-tehty kitaroita Yhdysvaltoihin oli hyvin korkea. Niinpä sen jälkeen käyttöönoton LTD Series, ESP lopetettiin myy Japani käsityönä malleja Yhdysvalloissa paitsi taiteilijan allekirjoitusrivien joka myytiin kohtuuttomia hintoja ja ensisijaisesti ostamien hard rockia ja metallia pelaajia. Kaikkiaan on sarja 41 Signaturemallit.OY
LTD aloitettiin vuonna 1995 siten, että laadukkaiden kitaroita voitaisiin myydä edullisempi tuote. Nämä kitarat olivat halvempia ja edullisempia, koska laitteisto käytetty ja käytettävän aineiston tuotanto oli halvempi kuin Signature linja.
Monia erilaisia ​​Standard LTD malleja on tuotettu käyttöönoton jälkeen standardin sarjan. Yksi sarja, 100 sarja LTDs, on tehty Koreassa, ja 401-sarjan tuotetaan Indonesiassa.

Yhteenveto:

1. ESP ja Ltd ovat nimet kitaran yritys, joka tekee sähkökitarat. Ne ovat sama yritys niiden ainoana erona linjat he ovat luoneet. ESP on mukautettu kitara linja, joka on hyväpalkkainen ja LTD on halvempaa Vakiosarjat linjaa, joka on edullisempi.
2. ESP alkoi Tokiossa vuonna 1975 yritys, joka tuotti korvaavia osia mukautetun kitarat ja otettiin käyttöön Amerikassa Vuonna 1983; LTD aloitettiin vuonna 1995.