Ero DBZ ja DBZ KaiDBZ vs. DBZ Kai

Kids 'viihdettä, anime on mullistanut maailman sarjakuvia. Niiden yksityiskohtaisempaa, tarkkaa näytön ja tarkasti työstettyjä teemoja, anime on tullut suosituin viihdettä lapsille kaikkialla maailmassa. Kuitenkin monet kuuluisat piirretyt ovat säilyttäneet suosionsa huolimatta kasvava trendi katsella anime. DBZ ja DBZ Kai ovat myös esimerkkejä kaksi anime jotka ovat saavuttaneet suuren suosion keskuudessa lapset, siinä määrin, että niiden voittoja tule ainoastaan ​​katsojamäärät mutta myös satunnaisia ​​määriä myynnin kauppatavaraa.

DBZ, joka on lyhenne sanoista Dragon Ball Z, on japanilainen anime TV-sarjan, joka tuotti Toei Animation. Tästä seuraa Dragon Ball anime sen jatko. Lisäksi se on mukautettu viimeisten 325 lukua 519 kappaleen alkuperäinen Dragon Ball manga sarja, joka luotiin Akira Toriyama, joka julkaistiin vuosina 1988 ja 1995 Weekly Shonen Jump. Dragon Ball Z esitettiin ensimmäistä kertaa Fuji Television Japanissa 25. päivänä huhtikuuta 1989 Se oli esiin oikeassa asti ennen tammikuun 31. päivää 1996 ja sen jälkeen kopioidaan useilla kielillä niin, että välitetään ympäri maailmaa . Maista, joissa se levisi joka nopeasti ja pian tuli suosittu ovat Yhdysvallat, Latinalainen Amerikka, Australia, Intia ja useissa Euroopan maissa. Dragon Ball Z Kai tai vain Dragon Ball Kai on myös animesarja joka on remasteroitu ja Recut versio Dragon Ball Z. Muutos otettiin käyttöön 20. vuosipäivää Dragon Ball Z ja Kai versio julkaistiin teräväpiirto anime TV-sarja. Se kantaesitettiin Fuji TV 5. huhtikuuta, 2009. Suoritettuaan 98 jaksoa, se päättyi 25. elokuuta 2011. Se markkinoitiin yhdessä body joka seurasi sitä televisiosta jälkeen jakso päättyi. Sarja sai hyvän vastaanoton yleisönsä ja oli keskimäärin arvosanan 9,4%. Sen maksimi luokitus oli 12. 3% (jakso- numero 47), kun taas alin luokitus oli 6. 4% (jakso- numero 18). Myöhemmin vuonna 2014, 6. huhtikuuta olla tarkka, Dragon Ball Z palasi Japani Televisio, Majin Buu Saga.

Sen lisäksi, että DBZ Kai seurasi DBZ, on paljon eroja näiden kahden välillä. Kun DBZ oli tuotetaan ensimmäistä kertaa, tuottajat eivät ole kaukana jäljessä luomisen manga (joka myöhemmin tuli juoni DBZ Kai). Paljon täyteainetta luotiin, jotta tekijä aika keksiä ideoita. Suurin osa tästä on varsin hilpeä. DBZ Kai on vähemmän tätä täyteainetta ja keskittyä entistä enemmän tärkein juttu. Siksi tarina etenee enemmän luonnollisesti ja että liian vähemmän jaksot.

Animaatio DBZ ja DBZ Kai on enemmän tai vähemmän sama, vaikka ainoa animaatio, joka voi ilmoittaa Kai on intro ja outro kappaleita sekä ennen ja jälkeen mainoskatkoja. Myös ero väriä ja terävyyttä.
Sekä sarja on saatavana Blu-ray vaikka DBZ on melko halvemmalla, koska se on ollut pois kauemmin DBZ Kai.Yhteenveto
DBZ, lyhyt Dragon Ball Za japanilainen anime TV-sarjan tuottama Toei Animation, seuraa Dragon Ball anime, mukautettu viimeinen 325 lukua 519 kappaleen alkuperäinen Dragon Ball manga sarja, joka luotiin Akira Toriyama, esitettiin ensimmäistä kertaa Fuji Televisio Japanissa 25.4.89 ylös asti 31.01.96; Dragon Ball Z Kai, myös anime sarja, joka on remasteroitu ja Recut versio Dragon Ball Z, käyttöön 20. vuosipäivää Dragon Ball Z ja Kai versio julkaistiin teräväpiirtotelevisio anime tv-sarja, ensiesityksensä Fuji TV 05.04.09, suorittamisen jälkeen 98 jaksoa, se päättyneen 25.08.11

DBZ Kai on vähemmän täyteainetta ja keskittyä entistä enemmän tärkein juttu. Siksi tarina etenee enemmän luonnollisesti ja että liian vähemmän jaksot. Paljon täyteainetta luotiin vuonna DBZ jotta tekijä aika keksiä ideoita
Myös väriero ja terävyyttä