Ero välilehdet ja ChordsTabs vs Chords

Välilehdet ja sointuja liittyvät lähinnä musiikin erityisesti suhteessa kitaran. Sekä sointuja ja välilehdet auttaa kitaransoitto.

Sointu on kokoelma sävyjä joka kuulosti yhdessä kerralla. Välilehtiä tai tablature on nuottimerkein joka ilmaisee sormitus instrumentin sijaan musiikin kentillä.

Vuonna välilehti on kuusi linja ristikot, ja jokainen niistä edustaa kitarankielien. Numero, joka on kirjoitettu näillä reiteillä antaa ohjeita siitä, miten pelata harmittelee. On suuri etu näiden välilehtien koska se auttaa pelaaja tarkalleen pelata liitetiedoissa otelaudasta sijaan lukea Nuottikirjoitus, joka on vähän vaikeaa.

Sointuja ovat myös esillä kaavioita mutta tulevat vähemmän yksityiskohtia kuin välilehdet. Nämä sointuja antaa ohjeita harmonista rakennetta. Jos henkilö käytäntöjä soittamaan kitaraa käyttäen sointu kaavion, niin ne voivat nopeasti pelata väline nopeammin kuin käyttämällä välilehtiä.Vaikka välilehti kertoo henkilö, kun sormi on sijoitettava otelaudasta, sointu on vain nimi sointu toistamaa kuten G, E, tai D. Kun pelaa välilehtiä, se tuottaa melodia laulu mikä tarkoittaa, että kappale on enemmän tunnustettu. Kun pelaa sointuja, pelaat äänen, joka yleensä mukana melodia. Tämä tarkoittaa, että et tunnista kappaletta toistettaessa sointuja.

Välilehdet, lyhennetty muoto tabulatuuri, ovat yhteisiä kaikille Jousisoitinten kuten viulu ja luuttu.

Yhteenveto:

1. Kun välilehti kertoo henkilö, kun sormi on sijoitettava otelaudasta, sointu on vain nimi sointu toistamaa kuten G, E, tai D.
2. sointu on kokoelma sävyjä joka kuulosti yhdessä kerralla.
3. Välilehdet tai tablature on nuottimerkein joka ilmaisee sormitus instrumentin sijaan musiikin kentillä.
4. välilehdet ovat suuria etuja, koska se auttaa pelaaja tarkalleen pelata liitetiedoissa otelaudasta sijaan lukea Nuottikirjoitus, joka on vähän vaikeaa.