Ero Skullcandy ja kuulokkeetSkullcandy vs Kuulokkeet

Skullcandy on yksi suosituimmista lisälaitteet, että monet julkkikset nyt heidän puolellaan. Joten mikä on Skullcandy ja mikä on ero Skullcandy ja kuuloke-? No, Skullcandy on todella tuotemerkki audio liittyvien laitteiden kun kuulokkeet on yksi tyyppi tällaisen tuotteen. Kuulokkeet on periaatteessa joukko puhujia, jotka voidaan kuluneet kuin sanka ja tarjoaa parhaan äänenlaadun eri kannettavat kaiuttimet osittain sen koon ja sen melueristys ominaisuuksia.

Kuulokkeet ovat vain yksi monista audio- ja ei-äänen tuotteita. Sen lisäksi kuulokkeet, Skullcandy myös korvaan, korvalla, ja yli nappikuulokkeet myytävänä. Näiden eri tyyppien ruokaa erilaisiin makuihin. Jotkut ovat enemmän kannettavia kuin toiset taas jotkut tarjoavat paremman äänenlaadun kuin toiset. Niillä on myös laitureita ja kotelot Apple 'on hyvin suosittu iPhone ja iPod. Lopuksi tarvikkeet, jotka don 't ole mitään tekemistä musiikin kanssa, mutta kantavat Skullcandy tuotemerkin kuuluu paitoja, hattuja, vyö, lompakko, ja paljon muuta.

Monet, mukaan lukien kuuluisuuksia, rakkaus Skullcandy kuulokkeet, koska niiden värikkäitä malleja, jotka herättävät huomiota. Se isn 't todella paras, kun se tulee äänen laatua, koska on olemassa monia muita merkkejä, jotka tarjoavat tuotteita paljon parempi ääni. Jotkin kuulokkeet tunnettuja yrityksiä kuten Sennheiser tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn on murto-osa kustannuksista. Tavallisen ihmisille, se on enemmän ihmisiä, jotka ovat myönteisen tai käyttävät tuotteita. Celebrities kuten LeBron James, Jay-Z, ja Dr. Dre ovat vain muutamia nimiä, jotka liittyvät tuotteen. Kun suuret nimet on kiinnitetty tuotteeseen, erityisesti muusikoita audio-tuotteita, se antaa tuotteelle paljon enemmän uskottavuutta markkinoilla.Varmasti, Skullcandy kuulokkeet ovat laadukkaita tuotteita. Mutta se tuntuu nämä ei osteta olla todella kuunnellut vaan kulunut kuin lisälaitteen tai muodin. Skullcandy kuulokkeet ovat parhaita suunnannäyttäjiä, jotka haluavat nähdä uusimmassa villitys. Todellisen audiophiles, on olemassa paljon parempia vaihtoehtoja vuonna markkinoille. Se doesnt 't satuttaa, että vaihtoehdot maksavat vähemmän kuin Skullcandy kuulokkeet.

Yhteenveto:

1. Skullcandy on tuotemerkki, kun kuulokkeet on eräänlainen tuotteen
2. Skullcandy tuottaa myös kuulokkeet sekä muut tuotteet