Ero muodoissaShape vs Form

Mikä on muoto ja mikä muoto? No, se voidaan helposti selittää sanomalla, että 'pallo' on 'muoto', kun taas 'ympyrä' on 'muotoon.' Kyllä, tämä on periaatteessa totta. Mutta arkkitehdit ja ne, jotka hallitsevat muodollinen taidetta, on olemassa monia muita elementtejä ja käsitteitä harkita.

'Form' ja 'muoto' määrittelee objektit sijaitsevat avaruudessa. Perusero kuitenkin välillä 'muoto' ja 'muoto' on, että 'muoto' on 3D, kun 'muoto' on tavallinen 2D. Jälkimmäinen on yksinkertaisesti määritelty linjat. 'Shape' muodostuu näin nojalla kuinka monta puolta se on ja jossain määrin sen kulmikas suhteita. On olemassa selkeä ja hyvin määritelty raja. Kääntäen, 'muoto' tiedot edelleen (vaikkakin epämääräisiä) alue rajautuu linjat luotiin.

Tämän, 2D muoto on perusulottuvuudet pituus ja leveys, kun taas 3D muoto on kolmas ulottuvuus päälle pituus ja leveys C korkeutta. Puhutaan lomake on yksinkertaisesti toteuttamasta 2D muoto osaksi 3D muotoon kuten miten otat esimerkissä tai kolmion jolloin se kartio. Lomakkeet ovat 3D vastineita muotoja. On monia muitakin esimerkkejä, kuten miten muoto neliö on vastakkain sen kuution vastaava, ja lista jatkuu edelleen.

Toinen ero elementtien muodon ja muoto on, jos näet niitä. Kun näet tyypillinen art piirretään yksinkertainen piirustus, tulostuksen tai maalaus pinta, näet välittömästi muotoja. Lomake on erilainen, koska sitä käytetään kuvaamaan elementtejä nähdään metallista teoksia, keramiikkaa, ja veistoksia muiden joukossa. Sinänsä muotoja on olemassa rajojen ulkopuolella tasainen paperi tai kangas tilaa.Huolimatta kaikista näistä eroista, muodoissa sekoitetaan usein keskenään, koska nämä tekijät ovat usein nähty välittää saman tunnelmia, piirteet ja ilmauksia (joko negatiivinen tai positiivinen).

Yhteenveto:

1. Muodot ovat alkeellisinta lukuja kuten suorakaide, ympyrä, kolmio, ja neliöt kun lomakkeet ovat monimutkaisempia rakenteita kuten pallo, kuutio, kartio, jne.
2. Muodot ovat 2D (on pituus ja leveys), kun lomakkeet ovat 3D (on pituus, leveys ja korkeus).
3. muodot kuvataan lukumäärästä riippuen sen sivuilta ja jossain määrin sen kulmikas suhdetta. Lomakkeet on kuvattu nojalla alueen tilaa reunustavat rivit.
4. muodot ovat paljon yksinkertaisempia lukuja verrattuna monimutkaisempia muotoja.