Ero Parallel ja Perspective projektioParallel vs Perspective projektio

Piirustus on kuvataidetta, jota on käytetty ihmisen itseilmaisun kautta historian. Se käyttää kyniä, kyniä, värikyniä, hiili, pastelli, markkereita, ja muste harjat merkitä erilaisia ​​väliaineen kuten kankaat, puu-, muovi-, ja paperi.

Siihen liittyy kuvaan objektien tasaiselle alustalle kuten tapauksessa hyödyntämällä paperille tai kankaalle ja sisältää useita menetelmiä ja materiaaleja. Se on yleisin ja helpoin tapa uudestaan ​​esineitä ja kohtaukset on kaksiulotteinen väliaineessa.

Luominen aidonkuuloinen ja kohteiden, piirtäminen käyttää kahdenlaisia ​​projektio: yhdensuuntaisprojektioon ja näkökulmasta projektio. Ihmissilmän yleensä nähdä on perspektiivi projektio. Näemme horisontin jossa kaikki näyttää pieni, ja näemme isompia asioita, kun ne ovat lähempänä meitä.

Perspective projektio on näkemistä suurempi, kun he 'uudelleen lähelle ja pienempi etäältä. Se on kolmiulotteinen projektio esineitä kaksiulotteisessa väliaineen kuten paperia. Sen avulla taiteilija tuottamaan visuaalinen lisääntymiselle objektin joka muistuttaa todellinen.

Keskusta projektio perspektiiviprojektio on kohta, joka on etäisyyden päässä katsojan tai taiteilija. Esineet sijaitsevat tässä vaiheessa näyttää pienemmältä ja ilmestyy isompi kun ne vedetään lähemmäs katsojalle. Perspective projektio tuottaa realistisempi ja yksityiskohtainen esitys esineen avulla taiteilijat luoda kohtauksia, jotka muistuttavat läheisesti aitoa. Toinen tyyppi projektio jota käytetään myös syrjään näkökulmasta projektio on yhdensuuntaisprojektioon.Yhdensuuntaisprojektioon, toisaalta, muistuttaa havaita kohteita, jotka sijaitsevat kaukana katsojasta kaukoputkella. Se toimii tekemällä valonsäteet tulevat silmiin rinnakkain siten, poistamalla vaikutus syvyyden piirustuksessa. Esineet on valmistettu käyttäen yhdensuuntaisprojektioon eivät näy suurempia, kun he ovat lähellä tai pienempi, kun ne ovat kaukana. Se on erittäin hyödyllinen arkkitehtuuria. Kuitenkin, kun mittaukset ovat mukana, perspektiivi heijastus on paras.
Se tarjoaa helpomman tavan toistamaan esineitä tahansa välineelle kun ottaa ole varmaa keskustassa projektio. Jos ei ole mahdollista luoda näkökulmasta projektio, varsinkin silloin, kun sen käyttö voi aiheuttaa virheitä tai vääristymiä, yhdensuuntaisprojektioon käytetään.

Useita yhdensuuntaisprojektioon ovat seuraavat:

Ortografinen projektio
viisto projektio
Cavalier projektio
kaappi projektio

Yhteenveto:

1. Perspective projektio edustaa tai piirrosobjektit jotka muistuttavat todellinen asia, kun yhdensuuntaisprojektioon käytetään piirustuksen objektien kun perspektiiviprojektio ei voida käyttää.
2. Rinnakkainen projektio on paljon kuin nähdä esineitä kaukoputkella, antaen yhdensuuntaiset valonsäteet silmiin, jotka tuottavat visuaalisia esityksiä ilman syvyyden näkökulmasta projektio edustaa esineitä kolmiulotteisessa tavalla.
3. näkökulmasta projektio, esineitä, jotka ovat kaukana näyttää pienemmältä, ja esineitä, jotka ovat lähellä näyttävät isompi taas yhdensuuntaisprojektioon ei luo tätä vaikutusta.