Ero Epiphone Dot ja SheratonEpiphone Dot vs Sheraton

Epiphone on yritys, joka on ollut alalla valmistus soittimia, erityisesti kitarat. Epiphone kitarat ovat nimeä itselleen keskuudessa musiikin ystäville. Sisällä erilaisia ​​kitaroita, Epiphone Dot ja Epiphone Sheraton ovat kuuluisia niitä, ja jotka ovat erilaisia ​​monin tavoin.

Vaikka sekä Epiphone Dot ja Epiphone Sheraton tulevat osittain onttoja kappaleita, ne eroavat toisistaan ​​sävy, värit ja muut ominaisuudet.

Epiphone Sheraton oli ensimmäinen kitara valmistettu. Yhtiö toi esiin Sheratons vuonna 1959. Se oli monta vuotta tämän että yritys keksi Epiphone Dot, joka oli valmistettu vuodesta 1990 's.

Epiphone Sheraton mukana laminoitu vaahtera elin, mahonki kaula ja ruusupuu tuskailla aluksella. Epiphone Dot mukana tulee sama kaula ja runko, mutta jossa on vaahtera kaula. Verrattaessa tuskailla laudat, Epiphone Sheraton on laajempi yksi verrattuna Epiphone Dot. Kaula on myös suurempi käytettäessä Epiphone Sheraton. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että Epiphone Dot on täysikokoiset humbuckers, kun taas Epiphone Sheraton on mini humbuckers.

Se voidaan myös nähdä, että Sheraton on raskaampaa kuin Dot.

Kun puhutaan otelaudasta etätunnisteiden Epiphone Dot tulee piste etätunnisteiden, ja Epiphone Sheraton mukana lohko etätunnisteiden. Epiphone Sheraton mukana tulee myös floray upotus on päädyssä.

Puhutaan sävy, Epiphone Dot tulee selkeämpi sävy kuin Epiphone Sheraton. Toisin kuin Epiphone Sheraton, voi olla pitkäjänteisemmin sävy kanssa Epiphone Dot. Epiphone Dot tiedetään tuottaa palautetta paljon helpommin kuin Epiphone Sheraton.

Yhteenveto:1. Epiphone Sheraton oli ensimmäinen kitara valmistanut yritys, vuonna 1959. Toisaalta, Epiphone Dot on valmistettu vuodesta 1990 's.

2. Sheraton on painavampi kuin Dot.

3. Verrattaessa tuskailla laudat, Epiphone Sheraton on laajempi yksi verrattuna Epiphone Dot.

4. Toisin kuin Epiphone Dot, kaula on suurempi käytettäessä Epiphone Sheraton.

5. Epiphone Dot on täysikokoiset humbuckers, kun taas Epiphone Sheraton on mini humbuckers.

6. Epiphone Dot mukana selkeämpi sävy kuin Epiphone Sheraton.