Ero Äänileikkaus ja äänenmiksausosaamistaÄänileikkaus vs äänenmiksausosaamista

Äänileikkaus ja äänenmiksausosaamista kaksi erittäin teknisiä aiheita, jotka osallistuvat luomiseen video; onko se 's lyhyt, amatööri elokuviin, TV-ohjelmia, tai täysimittainen elokuva. Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat, että he ovat yksi ja sama, molemmat ovat melko erillisiä ja erillään toisistaan. Selvin ero näiden kahden välillä on todennäköisesti niiden järjestys tuotantoprosessiin. Äänileikkaus on tehtävä ennen äänenmiksausosaamista voi edetä.

Äänileikkaus on laaja alue, joka käsittelee valmistamiseksi kaikki audio-, onko ääni, taustakohinaa tai äänitehosteita, jotka on tarkoitus käyttää video. Äänellä, tehtävänä on yleensä varmistaa, että sanoja ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Taustamelu on siellä tunnelmaa ja ei pitäisi puuttua kohtaus. Jokainen ääni, joka on häiritsevää on poistettava. Ääniefektit joihin liittyy räjähdyksiä, halkeamia salama, ja monet muut ovat vaikein, koska suurin osa niistä on luotu tyhjästä.

Kun äänet on luotu, se on sitten välttämätöntä sekoittaa äänet yhteen yhdeksi radalla. Sekoitus on melko tärkeää, koska et vain voi 't mash äänet yhteen. Useimmissa tapauksissa ääni on oltava taustamelun yläpuolella niin, että katsojat ei olisi mitään ongelmaa ymmärtäminen keskustelua. Mutta se on myös jopa sekoittimet tehdä Muista, että tietyt tärkeät äänet, kuten jalanjälkiä tai oviaukon, ovat selvästi kuultavissa. Nämä äänet voivat olla tärkeitä juoni tarinan tai voi vain lisätä jännitystä kohtaus. Lopuksi tämä on, jos musiikki tulee sisään. asianmukainen lisäksi musiikillisen raitoja tiettyjä kohtia tarina voi lisätä emotionaalista vaikutusta että kohtaus.On selvää, että on enemmän käynnissä kulissien takana kuin useimmat ihmiset tietävät tai ymmärtävät. Osa ironia äänileikkaus ja sekoittaminen on tiedät, että se käy erinomaisesti tehdä, kun et 't huomaa sitä katsoessasi elokuvaa. Rooli ääni elokuvassa on kiinnittää yleisön, mitä' tapahtumassa ruudulla ja upota ne tarinan, jos ne ovat todella olemassa.

Yhteenveto:

1. Äänileikkaus tulee ennen äänenmiksausosaamista tuotantoprosessissa.
2. Äänileikkaus muuttaa ominaisuuksia äänen samalla äänenmiksausosaamista doesnt 't.