Ero Grunge ja MetalGrunge vs Metal

Musiikin ystäville grunge ja metalli ovat kaksi tuttuja termejä. Molemmat ovat vain kaksi niistä lukuisista lajityyppien musiikin.

Metalli musiikki tunnetaan myös raskasmetalleja. Se on erityisen genren rockmusiikin. Lajina, sillä on monia alalajeja sen alle. Lisäksi se on myös kokoelma muoti tyylilajeja vaikutusvaltaansa. Metallimusiikin hallitsee ääni kitarat ja rummut. Bändissä 'suorituskykyä, metallia rockyhtye' s edessä ihminen huutaa sanat yrittää 'kilpailla' äänellä bändi. Tämäntyyppinen rockmusiikin korostuu äänen sijasta sanoja.

Raskasmetalli ääni on kova, voimakas, voimakas, raskas, ja nopeasti. Siinä keskitytään määräävää asemaa. Se on musiikin elementtejä sinisen kiven ja psykedeelistä rockia. Johtava bändejä musiikin genre ovat; Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, ja muita tunnettuja nimiä.

Band konsertit Raskasmetallien bändejä keskitytään ensisijaisesti theatrics kuten pyrotekniikkaa, vaihe valot, dramaattinen sisäänkäynnit, ja muita menetelmiä vaiheessa viihdettä. Yhtyeen jäsenet ovat nähneet yllään musta nahka (kuten takit tai housut), pillifarkut, raskas vaiheessa meikki, iso kampaukset, ja liivejä. Metalli kulttuuri myös urheilu tarvikkeet kuten luoti vyöt ja piikki bändejä. Metal muoti kaikuja biker ja rokkari alakulttuurit.

Metallimusiikin ilmestyi 196Os musiikkipiireissä. Tähän asti se on edelleen yksi suosituimmista musiikin tyylilajit. Se tuli suosittu Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Nykyään se on yhä voimissaan muissa maissa, kuten Saksassa, Australiassa, Iso-Britannia, Yhdysvallat, Skandinavia ja muut maat.Grunge on toinen genren musiikkia. Se tunnetaan myös nimellä 'Seattle ääni', koska sen alkuperä Seattlessa, Washington 1980-luvulla. Mitä musiikkia taksonomian grunge on alalaji alternative rock. Se on eri vaikutteita hardcore, punkkia, raskasmetalli, ja indie rockia.
Grunge on ominaista Angst täytetty sanoitukset ja raskas säröilevään ja vastakkaisia ​​kappaleen dynamiikka. Verrattuna metalli, grunge on hitaammasta alhaisempi ääniä ja vähemmän tilaa.

Tämän tyyppistä musiikkia on painottunut sanoitukset. Sanoitukset kuvastavat Angst nuorten, erityisesti nuorille, kohti elämään ja yhteiskuntaan. Band jäseniä ja seuraajia grunge kulumista jokapäiväiseen tai vapaa-ajan vaatteet yleensä ostetaan säästäväisyys kauppoja. Flanelli on kankaan valinta.

Grunge bändejä kuuluvat Nirvana ja Pearl Jam. Band jäsenillä on hoitamaton esiintymisiä ja esitysten on vähemmän teatteria. Musiikkilajeja ovat erilaisia, mutta joskus niillä on myös yhteisiä tekijöitä.

Yhteenveto:

1. Sekä musiikkilajeja käyttää samaa rockyhtye välineet: sähkökitara, basso, rummut ja laulu. Näppäimistö on valinnainen metalli bändejä.
2. Molemmat tyylilajit ovat luokitukseen rockmusiikin. Raskasmetalli on suora genre taas grunge on alalaji alternative rock. Molemmat tyylilajit sama monistettu vääristymät niiden äänen.
3. 'Metal' tunnetaan myös nimellä 'heavy metal'; Samaan aikaan, grunge 's vaihtoehtoinen nimi on' Seattle ääni. '
4. Metal asettaa suurempi merkitys äänen. Toisaalta, grunge antaa enemmän painottaen lyrics.
5. pääteemana metalli on määräävä asema. Sen sijaan, grunge 'teema on angst.
6. Metal on osa grunge yhdessä hardcore kiven ja indie rockia. Metalli puolestaan ​​on yhdistelmä bluesia rockia ja psykedeelistä rockia.
7. Metal on erilaisia ​​yleisöjä samalla grunge on suunnattu nuorille.