Ero SKA ja ReggaeSka vs Reggae

Ska ja Reggae kuuluvat Jamaikan musiikin genre. Reggae, laajemmassa merkityksessä, kutsutaan useimpien Jamaikan musiikkia. No, vaikka molemmat Ska ja reggaeta Jamaikan genre, ne eroavat toisistaan ​​sävy, musiikki ja käytetyt välineet.

Ensinnäkin, verrattaessa alkuperä ska ja Reggae, se oli ska musiikkia, joka on kehitetty ensin; kun Ska alkunsa 1950 's, Reggae alkunsa 1960' s.

Kun puhutaan Ska, se yhdistää elementtejä Calypso ja Karibian mento, rytmi ja blues ja Ameriocan jazz. Reggae käytetään nyt laajemmin viitata Jamaikan genren musiikkia.

Kun puhutaan ominaisuuksista Ska ja Reggae, Ska perustuu kävely basso linja, joka on painollinen kanssa rytmeihin on toiveikas. Toisaalta, Reggae on rytmi-tyyli, joka on säännöllisesti kyljykset on omituinen. No, Reggae on paljon hitaampi rytmi verrattuna Ska. Toinen ero on, että Reggae on hitaampi tempo kuin Ska. Toisin Reggae, Ska musiikki on sarvet.

Reggae on ominaista myös raskas back-pelaajan rytmi. Toisaalta, Ska musiikki on nopea, toiveikas ja jännittävää.

Nyt verrataan välineitä, Ska on kitara, basso, pasuuna, trumpetti, saksofoni, rummut, piano ja urut. Reggae on kitara, rummut, urut ja melodica.Eri teorioita johtuvan sanan alkuperä Ska. Yksi teoria sanoo, että jotkut muusikot loi sana Ska takia naarmuuntumista kitara soitella. Toinen teoria on, että tallennuksen aikana, basisti Cluett Johnson pyysi kitaristi Ranglin soittamaan musiikkia kuin ska. On vielä yksi teoria, joka sanoo, että Ska on johdettu 'skavoovie', jonka Johnson käytetään tervehtiä ystävilleen.

Kun tarkastellaan etymologia Reggae, Dictionary of Jamaikan Englanti on listattu sanan kuten äskettäin perustetun sanan Rege, mikä voisi tarkoittaa repaleinen vaatteita, tai riidellä. Termiä reggae käytettiin ensimmäisen kerran vuonna musiikin yhteydessä, kun se ilmestyi painettuna kanssa rocksteady hitti 'Tee Reggay'. Toisen teorian mukaan termi oli peräisin Espanjan ja tarkoittaa kuningas 'musiikki.

Yhteenveto

1. Ska tiedetään saaneen alkunsa 1950 's. Reggae alkunsa 1960' s.

2. Ska perustuu kävely basso linja. Toisaalta, Reggae on rytmi-tyyli, joka on säännöllisesti kyljykset on omituinen.