Ero Alnico 2 ja Alnico 5Alnico 2 vs Alnico 5

Alnico on eräänlainen magneetti, joka on laajalti käytetty kitaroita kuin poimia laitteita. Vuonna kitara, eri Alnico magneetteja käytetään ja näkyvin niistä ovat Alnico 2 ja Alnico 5. Poimi toimii anturin syömällä tärinälle ja muuntaa ne sähköisiksi signaaleiksi.

Verrattaessa kitarat käyttäen Alnico 2 ja Alnico 5, voi törmännyt tiettyjä eroja. Kitaran käyttäen Alnico 2 antaa ulos heikompi ääni tai pehmeämmän. Toisaalta, kitara käyttäen Alnico 5 antaa ulos vahvempi tai terävämpi ääni. Äänen kitaran varustettu Alnico 5 on kirkkaampi ääni kuin kitaran varustettu Alnico 2.

Kitaran Alnico 2 pickup antaa ulos vain vähemmän basso ja vähemmän sävy ja lisää mids. Käytettäessä alnico 2, Mids näyttävät hallitsevan yli nousuja ja laskuja.

Toisin kuin Alnico 2 poimintaa puhelimeesi, Alnico 5 pickup antaa tiukemman ääniä, mikä lisää selvyyttä. Lisäksi basso on vahvempi sekä ylä-ja alamäet. Toisin kuin Alnico 2 poimintaa puhelimeesi, Alnico 5 pickup mids antaa ulos scooped sävy.Toinen ero näiden kahden välillä on, että Alnico 5 kohdistaa enemmän magneettisen voiman kuin Alnico 2 magneettia. Tämä tarkoittaa, että kitaroita ottaa alnico 2 Sukkula on enemmän luonnollisen sävyn kuin muut.

Mitä tulee lähtö, Alnico 2 mikrofonit ovat heikkoja verrattuna Alnico mikit. ? Kun verrataan kaksi, kitara Alnico 5 on edullisempi, koska se tuottaa paremman äänen kuin kitarat kanssa Alnico 2. On terävyyden äänen, joka tekee Alnico 5 viisain valinta.

Yhteenveto

 Kitaran käyttäen Alnico 2 antaa ulos heikompi ääni tai pehmeämmän. Toisaalta, kitara käyttäen Alnico 5 antaa ulos vahvempi tai terävämpi ääni.

Toisin kuin Alnico 2 poimintaa puhelimeesi, Alnico 5 pickup antaa tiukemman ääniä, mikä lisää selvyyttä. Lisäksi basso on vahvempi sekä ylä-ja alamäet. Toisin kuin Alnico 2 poimintaa puhelimeesi, Alnico 5 pickup mids antaa ulos scooped sävy.

Äänen kitaran varustettu Alnico 5 on kirkkaampi ääni kuin kitaran varustettu Alnico 2.

Mitä tulee lähtö, Alnico 2 mikrofonit ovat heikkoja verrattuna Alnico mikit.