Ero Gibson ja EpiphoneGibson vs Epiphone

Nykyään kitarat ovat erittäin in-demand soittimia. Näitä laitteita käytetään erilaisissa kokoonpanoissa luomaan yhden harmonisen musiikin ääntä, tai niitä voidaan käyttää soolosoitin. Kuitenkin kitarat tulevat erilaiset tai merkkejä, sekä monia värejä. Kaksi kitara nimiä jatkuvasti metsästivät ostajille. Nämä ovat Gibson ja Epiphone.

Jotta asiat selväksi, on olemassa Gibson Company, joka tekee varsinaisen Gibson Guitars, ja on Epiphone Company, joka valmistaa Epiphone kitaroita. Tämäntyyppiset kitaroita eivät rajoitu alkuperäisessä valmistajille, koska niitä voidaan tehdä myös muiden laitevalmistajien, kuten Samick ja Yamaha.

Kuitenkin useimmat kitaristit ovat yhtä mieltä, että Gibson kitara on käytännössä parempi kitara tyyppi, koska se käyttää hienompaa metsässä, hyvä mikrofonien, ja juuri oikea laitteisto. Gibson on usein dubattuna kuin kitaran valinta. Näiden ominaisuudet tekevät Gibson tuottaa merkittävä tumma sävy, tai äänenlaatu, varsinkin jos nämä sähkökitarat on kytketty vahvistimeen. Kaikki kitaristit voivat välittömästi erottaa, että Gibson ääni on todella poikkeuksellinen. Kaiken kaikkiaan tämä kitara on tullut statussymboli. Oma yksi, merkitsisi sitä, että teillä on tyyliä, luokan ja rahaa ostaa kalliin välineen.

Päinvastoin, epiphones tehdään yleensä ulkopuolisissa maissa Yhdysvalloissa. Hyvä esimerkki on ephiphone teollisuuden Koreassa, jossa toimien kustannukset on alhainen, ja yleinen myyntihinta kitaran tulee suhteellisen halvempaa. Kuten mainittiin, Gibson käyttää paremmin metsässä niiden kitaroita, mutta epiphones tehdään yleensä matala-luokan puu. Nämä metsät joko hallussaan huono resonanssi, tai on huonompi estetiikka, puhumattakaan ne tuottavat kevyempiä sävel. Useimmat epiphones syntyy myös ohuilla vaahtera työtasot, toisin kuin niiden Gibson vastine, joka on paksu laatat kuin kitara 's top.1. Gibson kitarat ovat käytännössä valmistettu USA, kun epiphones tehdään Yhdysvaltojen ulkopuolella, tai ulkomailla.

2. Gibsons ovat kalliimpia kuin epiphones.

3. Gibsons tuottaa paremman äänen, koska ne on valmistettu parhaista tyyppisiä metsiä, kun taas epiphones ovat lähes aina keskinkertainen äänenlaatua vierekkäin kanssa Gibson luokka. Tämä doesnt 't tarkoita, että jälkimmäinen on todella toivoton kitara, sillä se voi olla hyvä käytännön merkityksessä, ottaen huomioon sen halvemmalla.