Ero Techno ja TranceTechno vs Trance

Vaikka monet pitävät techno käsittämään kaikenlaista tanssimusiikkia, on merkittävä ja lopullinen ero techno ja trance, mikä tekee alkuoletus harhateillä. Jotkut erot ovat hienovaraisia, kun taas toiset ovat melko lopullisia.

Techno musiikki on erittäin keskittynyt parantamassa eri rytmien ja lyöntiä, ja se ei voi olla melodiaa lainkaan. Trance on selvä erotettavissa melodia.

Techno musiikki voi olla hyvin toistuva ääni, jonka avulla se voi olla hyvin kerroksittain muiden techno kappaleita. Ne, jotka ottaa techno vakavasti, usein yrittää löytää lyöntiä, joka voi antaa yli toisen raidan jotta syntyisi lisää tehostetun techno rytmejä.

Trance on erittäin kerroksellinen ja doesnt 't yleensä kuulosta hypnoottinen kanssa toistuvia ääniä, koska siellä on niin painotetaan melodia ja luomaan täydellisen äänen viedä läpi koko kappaleen.

Techno on energian korkea alusta loppuun. Trance on usein lahjakkuuteen crescendo, ja rakentaa ennakointi hyvin paljon musiikillisen tarinan erottuva huipentuma ja coda.

Alkuperä kunkin musiikki ovat hyvin erilaisia. 1980 's toi tekno etualalle. Afrikkalainen Amerikan muusikot Detroit hyvitetään tuo tekno päälle kohtaus. Trance syntyi 1990' s, ja pidetään Kaukasian syntynyt Euroopan sekoitus tanssimusiikkia.

Techno musiikki on kehitetty puhtaasti tanssitaide. Se on kirjoitettu tarkoituksenaan motivoiva kehon toimintaa alusta loppuun, vaikka toiveita ihmiset tanssivat loppumiseen asti aiheuttaa niiden romahtaa kasaan! Tarkoituksena trance on oikeastaan ​​siitä, mitä vaikutuksia sillä on mielessä. Se on suunniteltu olemaan innostava, kuunnellaan kanssa tai ilman hyötyä tanssia, ja kirjoittajat ovat toiveikkaita, että kuuntelijat tuntevat innoittamana puuttua ongelmiin, toimivat hyvin, ja tuntuu hyvältä pelkästään sen kuuntelemisesta.

Yhteenveto:

1. Techno keskittyy rytmi ja beat.2. Trance keskittyy melodia.

3. Techno on enemmän toistuvia, ja voidaan sekoittaa muita raitoja.

4. Trance on vähemmän toistuvia, ja on stand-alone pala.

5. Techno on puhdasta energiaa.

6. Trance on rakentamiseen energiaa, aivan kuten tarinan huipentuma.

7. Techno kehitettiin Detroit 1980 's.

8. Trance kehitettiin Euroopassa 1990 's.

9. Techno on saanut tanssimusiikkia.