Ero Piano and OrganPiano vs Organ

On monia eri ominaisuuksia välillä piano ja urut. Ilmeisin on niiden muodon ja toiminnallisuuden. Se sanoi kuitenkin olemassa tiettyjä samankaltaisuuksia liian, merkittävimpänä että molemmat käyttävät näppäimistöä ensisijaisena keinona pelaamisen.
Piano ja urut sekä käyttää näppäimistöä keinoina suorituskykyä, mutta mekaniikka takana avaimet on erilainen.

On piano, aina kun 'sa aivohalvauksen avain, joka on mekaanisesti kiinnitetty vasara, ääni. Kun tämä tapahtuu, vasara osuu metallia merkkijono on suuri runko joka pidetään jännityksessä. Eri jouset piano on viritetty erityisiä taajuuksia, jolloin sointuja ja äänet ominaista dissonanssin. Tämä saavutetaan, kun pelaaja osuu useampia avain tahti kerrallaan. Avaimet osuma toistuvasti siten ylläpitää piano 's ääni, koska värähtelyt avain aivohalvauksia kestää vain hetken.

Urut näppäimistö (elektroninen), toisaalta luo kuulostaa sähköisesti, kun näppäintä painetaan. Ei ole fyysisiä merkkijonoja voidaan lyödä vaan, elektroninen piiri on valmis kunkin tunnusluvun masennus. Laina ylläpitää loputtomasti niin ei 's ei tarvitse iskeä avaimia toistuvasti. Tämä on keskeinen ero sähköisen elimen ja percussive piano.Käytä liittyvien säädösten

Kun käytetään mukana välineet, niiden toiminnot vaihtelevat suuresti. Koska piano on lyömäsoitin, ensimmäinen näppäimistö isku tuottaa paljon sen alkuperäisen valtaa, joten se on parempi johtava väline. Jotta esimerkiksi käytettäessä säestyssoittimella varten kirkon 's seurakunta, piano luo rytmi ja melodia linjan melko hyvin nopeasti, näin, piano käytetään usein alkaa kappaleen johdantona.
Kuitenkin sähköinen kitara paremmin tarjota seurannat varten johtava väline. Toisin kuin piano, paljon elin 'suorituskyky teho johtuu pitojaksoon, ei alkuperäistä näppäimistö aivohalvaus. Urut käytetään pääasiassa täyttämään ääniä jättää pois percussive välineitä.

Yhteenveto
Piano on lyömäsoitin, kun elin on tuulen väline.
Piano avaimet mekaanisesti kiinnitetty vasaralla kun elin avaimet eivät ole.
Piano näppäilyt luoda ääni, joka kestää lyhyen aikaa elin ääni jatkuu.