Ero Dubstep ja TechnoDubstep vs Techno

Dubstep ja techno ovat sähköisten lomakkeiden tanssimusiikkia. Ne kuuluvat eri lajien ja ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan ​​niiden ominaisuuksia koulutettu korva, mutta niille ihmisille, jotka ovat vain siirryttäessä kohti uutta instrumentaalimusiikkia, niitä voi olla vaikea erottaa. On periaatteessa kolme eri genreihin elektronisen musiikin: house, dubstep ja techno. Täällä puhumme vain kaksi. Tämän tyyppistä musiikkia tuotetaan tuottajat eivät DJ.

dubstep
Dubstep juuret Jamaikan dub musiikkia, vaikka se sai alkunsa Etelä-Lontoossa ja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Se alkoi tulla suosittu vuonna 2001, kun se oli ensin edistetty ja näyttönä yökerho Lontoossa nimeltään 'Eteenpäin'. Nimi 'dubstep' saavuttanut suosiota ympäri 2002.

Dubstep sisältää basso linjat. Se on paljon rummun kuvioita ja basso tippaa. 'Bass drop' tarkoittaa lyömäsoittimet pysähtyy jonkin aikaa tuloksena hiljaisuus radalla, ja sitten musiikki palaa kanssa suurempi intensiteetti. Se on periaatteessa instrumentaalimusiikkia tanssia. Tuntumaa tämä musiikki on kohti tummempi puoli. Tahdissa musiikin vaihtuu jatkuvasti. Dubstep ei ole neljä-to-the-kerroksen musiikki malleja kuten muutkin techno ja house musiikkia. Tempo Tämän tyyppistä musiikkia on yleensä 132-148 lyöntiä minuutissa. Toinen tärkeä ominaisuus dubstep on huojunnan basso, mikä tarkoittaa, että bassoiskujen tuotetaan matalien taajuuksien oskillaattorit. Kelaa jonka DJ nostamatta kynää on myös ominaista dubstep.

Techno
Techno alkunsa Detroitin 1980-luvulla. Termi 'techno' otettiin käyttöön vuonna 1988. Tämä genre tanssimusiikin on monia tyylejä, kuten älykäs techno, acid house tekno jne kuitenkaan Detroit techno pidetään perusta kaikkien tekno tyylejä.Techno musiikki on painotetaan rytmi enimmäkseen; sama syke toistetaan monta kertaa jonkin 4/4 aikaa. Käyttö syntetisaattorit luo erilaisten sähköisten genrejä. Syntetisaattorit hyödyntää äänigeneraattorit ja suodattimia tuottaa aaltomuotoja. Nämä aaltomuodot käsitellään instrumentin läpi itse tai tietokoneita tuottaa eri techno ääniä. Lyöntiä ovat todella nopeasti, ja on tuskin laulua siinä. Siinä on neljä-to-the-lattiakuvioita.

Yhteenveto:

1. Dubstep 's alkuperä tai juuret ovat Jamaikan dub musiikkia se on syntynyt Etelä-Lontoossa ja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1998, kun taas Techno alkunsa Detroitin 1980-luvulla.
2. Dubstep alkoi tulla suosittu vuonna 2001, kun se oli ensin edistetty ja näyttönä yökerho Lontoossa nimeltään 'Eteenpäin', kun taas termi 'techno' otettiin käyttöön vuonna 1988.