Ero Jive ja SwingJive vs Swing

Jive ja swing tanssi vaiheet käytetään usein useita kilpatanssiesitys kaikkialla maailmassa. Sanotaan, että jive on nopeampi muoto vauhdissa. Vaikka nämä kaksi tanssin askelia ovat hieman sidoksissa toisiinsa, se on oikeampaa selvittää ero näiden kahden välillä.

Let 's aluksi jäljittää missä jive ja swing tuli. Jive tanssi saatiin Euroopasta eikä Amerikassa. Se on vain erilaisia ​​amerikkalaisen' s Jitterbugia aikaan toisen maailmansodan. Swing on tanssi velkaa Afrikkalainen Amerikan yhteisö aikana 1800 's aikakauden.

Seuraavaksi on tanssi askel. Jive tunnetaan yleisesti sen kohonnut potkuja ja pomppia kun keinu on yhdistelmä katu tansseja läheisiin harmoninen yhteys. Se on yleensä tanssi kanssa; yksi toimii johtaja ja toinen on seuraaja. Swing tanssi käyttää nykyaikaista jazz-musiikkia ja perusvaiheet käytetyt ovat astu ja kolminkertainen askel. Jive musiikki on 4/4 kertaa rytmi kuusi syke lasken astu ja kaksi kolmen hengen vaihetta. Swing on kuusi tai kahdeksan beat count tanssia vaikka useimmat swing tanssit ovat neljä count perus rytmit.

Jive on hengästyttävä ja edellyttää suurta kestävyyttä. Quickness musiikin päättelee rytmin ja vaiheiden määrää ottamaan. Se on yleensä varattu finaalin osaa tanssia kilpailuihin. Varhainen luonne swing tanssia pyörii naisen pyörivät hänen kumppaninsa kanssa seoksella akrobaattisia liikkeitä, kuten nosto, pudottaminen ja upotus.

Ajan ohi, tanssi liittyy vähemmän jalka vaivaa, mutta eri kumppani vääntyminen. On enemmän määritelty tasainen synkronointi kumppanien swing tanssin ja mahdollistaa tauot enemmän aikaa tulkinnassa musiikin. Vuonna jive, siellä 's nopeaa muutosta liikkuu, että ei jätä aikaa musiikin tulkintaan.Koska jive on versio swing, eri tyylejä swing sovelletaan myös jive tanssia hieman ajastusmuutokset. Esimerkkejä swing tyylit ovat Balboa johon liittyy enemmän jalka teoksia ja vähemmän kehon liikkeitä. Boogie Woogie yleensä tanssi parit kaksi kävellä vaiheet ja kaksi chasse vaihetta ympärille rock n 'Roll musiikkia. Bop ja Bugg id molemmat kotoisin Lindy Hop jossa Bop on useampi potkiminen ja Bugg on enimmäkseen kävelyä jokaisen sävelen. Shag vanhemmissa tyyliin lets mies johtoon ja keuliminen kun nainen työskentelee perusasiat, mutta tällä hetkellä naiset saavat puheenvuoron ja kiiltoa. Se on enemmän käyttää jalat yhdistelmä yksinkertaisia ​​kierrosta.

Yhteenveto:
1. Jive tanssi saatiin Euroopasta, kun Swing tanssi on peräisin Afrikkalainen Amerikan yhteisö.

2. Jive tunnetaan yleisesti sen potkuja ja terhakka askelia, kun Swing on yhdistelmä katu tansseja ja enemmän kumppaneita kiertämällä.