Ero Violet ja PurpleViolet vs Purple

Se 's ei ole aina helppoa määritellä eroa violetti ja lila. On paljon erilaisia ​​tietoja väri. Jotta todella ymmärtää eron, se on jaoteltava tieteellisellä tasolla.

Violet, joka on tieteellisesti merkitty spektrinen väri, on oikeastaan ​​sävyltään kuin violetti. Spektrin väri löytyy kautta spektrin. Kun kestä prisman ja heittää vähän sateenkaaria ympäri huonetta, luot spektrin värejä. Tämä tekee sen paljon vaikeampaa (lähes mahdotonta todella) jopa kaikkein erikoistunut tietokoneiden vastaamaan todellista sävy violetti.

Toisaalta, voimme yksinkertaisesti tehdä väri violetti. Teemme tämän lisäämällä hieman punaista luonnollisen violetti väri. Ei-spektriväritutkimuksen, voimme kehittää violetti helposti, olipa siitä kappaleita maaleilla tai jos yritämme kehittää teknologian edustus. Voimme käyttää punaista ja sinistä eri intensiteetin kautta tietokoneohjelma luoda väriä violetti. Voimme luoda vaaleanvioletilla alhaisempi intensiteettiä, ja syvempi violetti korkeammat intensiteetit.

Kun Newton loi väriympyrän, violetti ei ollut edustettuna ollenkaan. Violet yksinkertaisesti istuttaa vieressä punainen. Vaikka olemme sittemmin muuttaneet väriympyrän, violetti edelleen illusive sävy.

Olemme kulttuurisesti muuttaneet väritunnistuksen violetti väri violetti, monissa tapauksissa. Tämä on todennäköisesti koska se on paljon helpompi luoda violetti kuin luoda violetti.

Punaiset kukat ovat usein väärässä valossa. Monet väittävät, että violetti orkidea on väri violetti, mutta se on itse asiassa todellinen violetti.

On vain yksi sävy violetti, vaikka on olemassa monia lilaa. Vuodesta orvokki violetti Mulberry, violetti spektri kulkee lukuisia sävyjä syvä. On vain yksi alkuperäinen violetti väri.

Purple on myös valittiin väri suuri kunnia. Uskonnollisissa seremonioissa ja juhlia sekä monille pitkäaikainen toimielinten korkeakoulujen, violetti merkitsee voimakasta saavutus.Yhteenveto:

1. Violet on spektriväritutkimuksen.

2. Purple voidaan tehdä, ja on ei spektriväritutkimuksen.

3. Newton ei tunnista väri violetti hänen väriympyrän.

4. Purple on usein määrätty violetti helpottaa sekaannusta.

5. Purple tulee lukuisissa sävyjä.

6. Violet on yksi sävy.