Ero Näppäimistö ja syntetisaattoriNäppäimistö vs. syntetisaattori

Vertaamalla näppäimistö ja syntetisaattori on kuin kertoa eroa yhteisen auton ja Toyota Vios. Se johtuu näppäimistö on yleisempi termi kaikille näppäimistön kaltaisia ​​välineitä. Suosituin näppäimistö on ehkä piano. Muut elektroniset kosketinsoittimet kuuluvat myös tämän luokituksen, kuten urut ja monet muut.

Syntetisaattorin vain sattuu olemaan yksi niistä alaluokkien näppäimistöjen alla tarkempi luokka nimeltään elektrofoni. Siten näppäimistö voidaan pitää syntetisaattori ja päinvastoin, mutta jälkimmäinen voi tehdä tai luoda omaa ääniä tyhjästä vaan puhtaasta matemaattiset yhtälöt ja kaavat luovutetaan digitaalisen pelimerkit; verrattuna näppäimistön näytteenottimet joiden äänet ovat jo kirjattu.

Useimmat syntetisaattorit nykyään ovat digitaalisia. Ne edellyttävät datan sisääntulon joka toimii laukaista toistaa äänen tai huomautuksen. Tämä liipaisinta muodossa MIDI, joka koostuu viesteistä, jotka kertovat syntetisaattorin tehdä ääniä haluat. Tämä on vastoin näppäimistöjä että don 't vaadi aiheuttajia. Kynnyshinnat tulee yleensä näppäimistön kaltainen väline (joko kiinnitetään tai fyysisesti erillään syntetisaattorin laitteet). Tässä suhteessa muihin laukaisee voi tulla myös muita soittimia, kuten viulu, sekä joitakin yhteisiä puhaltimia.

Sanotaan, että kallein syntetisaattoreita pystyvät tekemään enemmän ääniä. Näiden välineiden voit olla joustava kanssa, mitä ääni olet 'Haluaisitko luoda, toisin kuin ennalta ääniä stand-alone näppäimistöt.

Hämmennystä epäsuhta koskettimia ja syntetisaattoreita suuresti johtuvan uuden koskettimet, jotka on valmistettu tänään, joka sulautua syntetisaattorin kaltainen laite. Näppäimistö tässä 'all-in-one' laite voi pelata syntetisaattorin lepää samassa laatikossa; siten, monet ovat käyttäneet molempia termejä samassa merkityksessä.Lisäksi jotkin näppäimistöt eivät välineitä itse siinä mielessä, että ne eivät voi pelata mitään ääntä ollenkaan. Ne vain toimivat tulo (että 'siksi niitä kutsutaan näppäimistöohjaimista) viestittää syntetisaattorin mitä tehdä.

Koska useimmat nykyaikaisen syntetisaattorit ja koskettimet ovat nyt tehdään samaan laatikkoon monet valmistajat, sekaannus kahden asetettu. Siitä huolimatta ne eroavat koska:

1. Näppäimistö on yleisempi termi, joka käsittää syntetisaattorin väline.

2. Näppäimistö voi toimia ohjaimena, joka kertoo syntetisaattori mitä äänen pelata, kun taas syntetisaattori on vain laite, joka luo tai tekee ääntä.