Ero Melu ja musiikkiMelu vs Music

Kuulo on yksi tärkeimmistä aistien mies voi olla. Sen avulla henkilö kuulla ääniä kautta mekaaniset aallot, jotka lähetetään ja jotka stimuloivat kuulo elimiin. Kukin Earth 's osia ja kaikkea sitä, mikä se voi luoda ääniä, jotka ovat ainutlaatuisia toisistaan.
Ilma, vesi, puut, ja eläimet, ihminen mukaan lukien, voivat luoda ääniä. Man luo äänet läpi hänen äänensä ja toimia. Tämän lisäksi hän on kehittänyt erityisen välineitä luodakseen ääniä kuten ne, joita käytetään musiikin.

Pianot ja elinten, kitarat ja viulut, rummut ja bongot, symbaalit ja ksylofonit ovat vain muutamia välineitä, jotka on tehty ihmisen voidakseen nauttia musiikista. Musiikki on taidemuoto äänen mediana, ja nuotti on yhdistelmä piki ja kesto sen perusta.

Musiikki on läsnä kaikissa kulttuureissa, ja se on merkittävä rooli ihmisen 'elämää. Jopa esihistoriasta mies tiedettiin olevan nauttinut musiikin osoituksena muinaisten soittimia löytyy rauniot antiikin sivilisaatioiden. Sillä on monia lajityyppien kanssa yhteisiä elementtejä kuten piki, rytmi, dynamiikka, sointi, ja rakenne. Erilaiset äänet ja instrumentit tuottavat vaihtelevia taajuusyhdistelmillä äänen ja musiikin. Kun nämä taajuudet tulevat inharmonious, ne tuottavat ääntä sijasta musiikkia.

Kun musiikkia on miellyttävä vaikutus kuuntelija, melu on epämiellyttävä henkilö, koska sen epäsäännöllisen aaltomuodon, matalataajuista ja äkillisiä muutoksia aallonpituus. Melu voi estää, typistää, ja ristiriidassa merkityksen sähköisen ihmisten ja eläinten viestintää. Se on ei-toivottu ääni, yleensä erittäin kovaa, ja merkityksetön. Vain hyvin ohut viiva erottaa musiikkia melulta. Kun suosio rockin, mitä pidetään melua muita ihmisiä voi olla musiikkia korville toisten.Silti ääniä ihmiset puhuvat tai mitä tahansa ääntä, joka voi pilata henkilö 's rentoutumista tai nauttia rauhallisessa ympäristössä voi olla kohinaa hänen korvansa. Erittäin kovan äänen ja musiikki voi olla vahingollista korvat, ja monet nuoret kärsii nykyään korvasta vahinko takia kovaa musiikkia ja melua.

Yhteenveto:

1. Musiikki on taidetta järjestää ja yhdistää ääniä, jotta luoda harmoninen melodia, kun kohina on ei-toivottua ääntä, joka on yleensä erittäin kovaa ja merkityksetön.
2. Musiikki on mukavaa kuultavaa, kun melu on epämiellyttävä ääni.
3. Melu on epäsäännöllinen aaltomuoto ja aallonpituus ja on matalataajuista kun musiikkia on taajuuksia ja aallonpituuksia, jotka ovat harmoninen.
4. Melu voi estää ja hämmentää puhuttua ihmisen ja eläimiin, kun ne kommunikoivat keskenään kun musiikkia on erittäin rauhoittava ja miellyttävä vaikutus.
5. Melu voi myös olla alhainen kuin keskustelu kahden ihmisen, jota pidetään kohina kolmas henkilö, joka ei ole mukana, kun musiikkia voi myös olla kovaa, kuten siinä tapauksessa, heavy metal ja rock-musiikkia.