Ero Albumin ja EPAlbumin vs EP

Albumin ja EP viittaa kokoelma kappaleita. Musiikin ystävät ovat kuulleet enemmän Albumin kuin EP tai Extended Play. Albumin on ainutlaatuinen taas pidennetty toisto voidaan sanoa olevan osa albumin.

Albumin tarkoitetaan yleensä kokoelma musiikkikappaleita ilman muodossa. Albumit ovat yleensä nähty n muotoja teippiä, vinyylilevy, CD ja digitaalisesti. EP on myös audio / video esitys julkaistiin muodossa CD-levyn, DVD, vinyylilevy tai sähköinen tiedosto sopii lataamista.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan nähdä välillä Albumin ja EP on kappaleita, jotka voidaan sovittaa yhteen. Albumin voi sisältää noin 12-19 kappaleet taas pidennetty toisto on vain viisi vaille yhdeksän kappaletta.

Extended Play pidetään hyvänä orastava up bändejä, jotka haluavat luoda täyspitkä albumi lähitulevaisuudessa. EP voidaan käyttää edistämään orastava taiteilija 'musiikki.

Extended Play on uusi formaatti musiikin maailmassa verrattuna muihin muotoihin, kuten LP. Se oli vuoden 1980 'tuo Extended Play sai suosittu. EP sisältää tavallisesti kaksi tai kolme kappaletta viimeisimmän albumin taiteilija, yhdistettynä

Kappaleet kuten live versioita, julkaisemattomia kappaleita, demoa tai remixejä. Albumin alkunsa 1900 's. Tšaikovski' s Pähkinänsärkijä Suite pidetään ensimmäinen albumi tuotettu.

Voidaan myös nähdä, että albumin ja EP poikkeaa niiden spin. Useimmat Extended Play pyörii 45 rpm taas albumin pyörii nopeudella 33 1/3 RPM.

Verrattaessa kustannuksia kaksi, Albums maksaa enemmän kuin Extended Play.Yhteenveto

1. Albumin tarkoitetaan yleensä kokoelma musiikkikappaleita ilman muodossa.

2. albumi voi sisältää noin 12-19 kappaleet taas pidennetty toisto on vain viisi vaille yhdeksän kappaletta.

3. Extended Play pidetään hyvät orastava up bändejä, jotka haluavat luoda täyspitkä albumi lähitulevaisuudessa.

4. Extended Play on uusi formaatti musiikin maailmassa verrattuna muihin muotoihin, kuten LP. Se oli vuoden 1980 'tuo Extended Play sai suosittu.

5. Albumin alkunsa 1900-luvun alussa 's. Tšaikovski' s Pähkinänsärkijä Suite pidetään ensimmäinen albumi tuotettu.

6. Verrattaessa kustannuksia kaksi, Albums maksaa enemmän kuin Extended Play.