Ero Teräs ja Nylon StringsSteel vs Nylon Strings

Kun se tulee kitarankielien, on ehdottomasti merkittävä ero teräs ja nylon jouset. On olemassa kahta perustyyppiä akustisia kitaroita. Nämä olisivat nylon kielinen niitä, joita myös usein kutsutaan klassinen, ja teräksen kitaran. Nämä kaksi ovat melko yleisiä tarkoitukseen soittimia ja ne soveltuvat hyvin käytettäväksi useissa eri tyylejä, mutta ne eivät ole merkittäviä eroja, kun se tulee äänen ja tuntea. Tietenkin, ei ole tällaista paras valinta näiden kahden välillä ottaen huomioon, että kaikki lankeaa mieltymykset henkilön pelissä väline. Kuten aiemmin totesin, molemmat ovat erillisiä ääniä niihin ja sellaisena yksi pitäisi löytää tyyppi, joka resonoi eniten kanssa ja niiden tietyn tyylin pelissä. Shall otamme tarkemmin niiden erot?

nylon Strings
Tämäntyyppiset jouset ovat merkittävästi mellower kuulostavia verrattuna teräskielet.
Tämäntyyppiset jouset käyttävät usein flamenco ja klassisen musiikin.
Se on edullinen merkkijono opiskelijoita, jotka ovat vielä parhaillaan opetti taidetta.
Klassiset kitarat ovat laajempia kaulaa verrattuna teräs string akustista kitaraa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaulan profiili on myös tyypillisesti suurempi, mutta saattaa olla malleja, jotka ovat melko litteä C muoto. Huolimatta leveämpi kaulan, nämä kitarat ovat silti yllättävän mukava pelata.

Steel Strings
Teräskielet ovat kovempaa ja kirkkaampia, kun se tulee sävy.
Niillä on myös suurempien kappaleiden verrattuna nylon jouset.
Ne ovat tyypillisesti edullisia maittain-western, folk, Celtic, pop ja rock-muusikot suosivat merkkijonon 's grittier ääni.
Guitars, jotka hyödyntävät tämäntyyppistä string vahvempi ahdin sen kehon sekä vahvistettu silta ottamiseksi jännityksen luoma merkkijono.

Tietenkin, jossa on kaksi eri string tyyppiä, on olemassa myös kaksi erilaista tapaa niiden toistamista. Nämä tekniikat ovat usein erillään toisistaan, mutta jos voit pelata lankapään, et voisi pelata string teräs kitara samoin. Päinvastainen pätee. Aiemmin olemme maininneet string jännitystä, hyvin nylon ja teräskielet eroavat myös tätä näkökohtaa. Yleisenä jännitys teräskielet keskimäärin noin 150-200 kiloa samalla nylon jouset ovat noin 75 90. Muista, että nämä jouset myydään mukaan mittari paksuudet, jotta ne sopivat erityisen pelaaja 's tekniikka ja tyyli.Kannalta pelattavuuden, nylon jouset ovat pehmeämpiä ja helpompia pelaajan 'sormia, koska vähentynyt jännitystä ja laatu itse materiaali. Kuitenkin, kuten edellä on mainittu, se ei ole suurempi halkaisija verrattuna nylon jouset. On Toisaalta teräskielet tulla paljon laajempi valikoima mittareita. Joten jos tietty halkaisija on karheampi sormin pelatessa valitessaan kevyempi mittari osoittautuisi helpompi pelata. Miksi nylon jouset on vähemmän jännitystä? No, tämä on, koska ne vaativat vähemmän, jotta saadaan ääni. ne kuitenkin vaativat erityisesti jäykistetty soundboards jotta se värähtelemään vapaampaa tavalla.

Voiko jouset vaihtelemaan yksi kitara? Vastaus on kyllä, mutta se aiheuttaa merkittävää haittaa kitaran itse. Klassinen kitara kärsisi kalliita vahinkoja johtuen jännitteitä, jotka lopulta kori heikomman silta ja kaikupohjan sitä. Siksi on tärkeää, että et koskaan vaihtaa jouset ja tee valinta varhain.

Yhteenveto:
Nylon jouset ovat mellower ääni verrattuna teräskielet.
Teräskielet luoda lisää jännitystä tuottaen siten kovempaa ja kirkkaampi ääni.
Nylon ja teräskielet eroavat halkaisijaltaan. Teräskielet on laajempi halkaisijaltaan vaihtoehtoja.