Ero Ableton Live and SuiteAbleton Live-vs Suite

Yksi kehittynyt vielä käyttäjäystävällinen musiikki manipulointi ohjelmistojen markkinoilla tänään on Ableton Liven. Se on silmukka-pohjainen musiikkisekvensserillä ja digitaalisen äänen työasema (DAW) on suunniteltu erityisesti Mac OS ja Windows mukaan Ableton. Mikä tekee se erottuu on, että se on tukee kolmea erittäin eri toimintoja; se on väline, jota käytetään 1) live-esityksiä, 2) laaditaan ja järjestäminen, ja 3) sekoitetaan kappaletta (DJ). Oletuksena se tulee kaksi välineitä, jotka ovat Impulse (rumpu-liipaisu) ja Yksinkertaisempi (näytteenotto), mutta voi tukea muittenkin kuten Electric, Tension, Collision, Drum Machines, Session Rummut, Essential ja orkesteri Instrument Collection ja monet muut. Mitä liitäntä, se koostuu kahdesta viewsC järjestelyn katsella ja istuntonäkymä. Entinen käytetään pääasiassa organisoida ja käynnistää sarjaa MIDI ja audio kutsutaan leikkeitä, kun taas jälkimmäinen käytetään tallentamaan kappaleita istunnon mielestä edelleen manipuloi niiden järjestely ja vaikutukset, sekä manuaalista MIDI sekvensointia. Se sisältää myös pitkä lista vaikutuksia, joista useimmat ovat jo yleisiä vaikutuksia digitaalinen signaalinkäsittely teollisuudelle. Niitä kuitenkin enemmän suunnattu live 's kohderyhmä' 'elektronista musiikkia ja DJ. Esimerkkejä jotka Beat Toista, Dynamic Tube, Multiband Dynamics, Resonaattorit, Velocity, Chorus, kompressori jne Lisäksi Ableton Liven on kehitetty moniin versiot vaihtelut ominaisuuksia, käyttöliittymä, työkaluja, tuetut muodot jne Tuoreimmat versiot ovat Ableton live 8 ja Ableton Suite.

Ableton Live 8 julkaistiin huhtikuussa 2009. Tämä versio sisältää useita lisäominaisuuksia lisäksi perusteet aiemmin mainittiin. Osia lisäosat ovat integroitu max / MSP alustalla, internet yhteistyöominaisuuksia, useita uusia vaikutuksia ja työnkulun parannuksia, hienostunut piratismi suojausjärjestelmä, ja erityisen laitteiston ohjaimen kehitetty yhteistyössä Akai, nimeltään APC40. Se on erityisesti suunniteltu tukemaan toimintaa musiikin sävellys, biisien, tallennus, tuotanto, remiksaus- elää suorituskykyä. Se on tunnettu live esiintyjiä sen epälineaarinen, intuitiivinen virtaus, sekä tehokas reaaliaikainen editointi ja joustavan suorituskykyä vaihtoehtoja. Lisäosat sisältävät useita uusia tekniikoita ja parannuksia uuden ura moottori, uudistetun vääntymistä, live silmukka, uusia vaikutuksia, crossfades järjestelyssä View ja muokattu MIDI toimittaja. Ableton Liven osoittautuu erittäin dynaaminen kirjaimellisesti musiikin tekeminen, kaikkien vaiheiden välillä koostumuksesta elää suorituskykyä.

Ableton Suite, toisaalta, brags olevansa täydellinen pakkaus, jossa molemmat työkalut ja äänen. Se on kattava ohjelmisto studio, joka periaatteessa on kaikki ominaisuudet Live 8 plus uuden äänen kirjasto täpötäysi ääniä ja hyödyllisiä resursseja. Suite 8 sisältää 10 Ableton välineitä kuten syntetisaattorit, sampleri, sähkö- ja akustiset rummut, vasarat, ja useat otokseen välineitä, täysin uusi ones- Törmäys ja Latinalaisen Percussion- ja uudelleen suunniteltu Operator. Joukossa sen laaja valikoima lisäosia, ääni kirjasto tekee erotuttava joukosta muut versiot. Kirjasto on tasapainoinen kokoelma ääniä ja resursseja, kuten reaalimaailman äänen esineitä, esiasetukset, synteesi, uria, ja malleja muiden joukossa. Se on myös ääni teemoja tai malleja valmiiksi konfiguroitu kappaleita ja reititys, joita yleisesti käytetään taustat aikana live-esityksiä tai tallenteita. Jotkut sen erottaa lisäosia ovat kehittyneet vääntymisen ja reaaliaikaisen venytys, seteli rata tallennuskapasiteetti jopa 32 bitin / 192 kHz ja moniytimisiä, useita suorittimia tukea.

Yhteenveto1) Ableton Live 8 ja Sviitti ovat kaksi Ableton Liven 's viimeisintä versiota

2) Ableton Live 8 on digitaalisen äänen työasema, jossa on työkaluja ja ominaisuuksia tukemaan kaikkiin vaiheisiin musiikinluomismahdollisuuksiasi koostumuksesta elää suorituskykyä.