Ero Nylon And Steel Strings Nylon vs Teräskielet

Kun se tulee kitarointia, on olemassa erilaisia ​​kitaroita saatavilla markkinoilla, ja ero tulee lähinnä sen jouset. Kahdenlaisia ​​jouset ovat käytettävissä: nylon jouset ja teräs jouset. Molemmilla on omat sellaista etuja ja haittoja. Kun puhutaan nylon jouset, et tuntuu ne on tehty Rookies tai alkavat oppijoille. Syy tähän tosiasia on, että nylon jouset ovat hieman helpompi ymmärtää, ja he eivät anna sinulle paljon vaikeuksia oppimisen kitara. Erityisesti lapsille ja ihmisille alle 15-vuotiaana, nylon kitarankielien suosittelemia kitaran opetuksen laitosten samoin.

Toinen tärkeä asia, jossa on nailonista kitarankielien on niiden koko. Normaalisti markkinoilla, näet kitarat pienempiä kokoja nylon jouset. Tätä tulisi välttää kaikissa tapauksissa, koska kun saat lapsesi käyttää tätä pienikokoista kitara, niin he eivät voi koskaan saada takaisin raiteilleen kanssa täysikokoinen kitara. Viritys pienikokoisen nylon kielinen kitara on hyvin vaikeaa. Ääni nylon jouset on rauhallisempi ja viileä luonnossa. Tämä on suuri etu, koska kun tuottaa rauhallisen äänen, niin tämä tarkoittaa sitä, että vaikka et pelaa kitaraa 100 prosentin tarkkuudella, silti ääni on hyvä ja ihmiset nauttivat siitä. Nylon jouset ovat myös hyvin lempeä sormilla, ja ne eivät anna teille minkäänlaista vahinkoa. Ne ovat pehmeitä ja helposti venyvä. Ihmiset, jotka ovat ihastunut pelaa kansanmusiikkia kuten nylon jouset.

Nyt kun ajatellaan teräskielet, ne on tehty kehittyneempiä kitaristeja. Tämä johtuu siitä, että teräs jouset ovat hieman vaikeampi ymmärtää, ja niiden ääni on voimakkaampi kuin nylon jouset. Tulet aina olemaan joitakin vaikeuksia ensin opetella pelaamaan teräskielet, mutta kun aikaa kuluu, teräskielet on paras valinta kitaransoittoa. Kun menet ostamaan teräskielet, tulet huomaamaan, että kolme pakettia näistä jouset näyttävät enemmän kuin ohutta lankaa. Paksumpi langat ovat alempia muistiinpanoja, ja kevyempi johdot ovat ylempi toteaa. Ne tarjoavat erittäin kova ja terävän äänen, mutta ne ovat hyvin vaikea sormet aloittaa. Käytäntöä, käden ulottuvilla kehittää tunteeton, ja te tottuu että ehto. Voit myös käyttää käsineen muttei joitakin tavallisia käsine. On olemassa erityisiä suojakäsineet varten kitaristi. Ne ovat hieman kallis samoin, mutta kun haluat pelata teräskielet, ne ovat paras suoja voi olla sormia. Teräskielet käyttävät ammatillinen kitaristit ja myös kaikille niille ihmisille, jotka haluavat pelata enemmän kovaa musiikkikappaleita, jotka vaativat jonkin verran työntövoiman niiden kitara.Toivottavasti edellä esitetystä pitäisi antaa sinulle kunnon avulla valita paras jouset oman kitaransoitto kokemus.
Yhteenveto:

* Sekä nylon jouset ja teräs jouset käyttävät kitaristeja.
* Nylon jouset käytetään enemmän oppijat.
* Nylon jouset tarjoavat rauhallisempi ääntä.
* Teräskielet ovat moderneja ja ammatillinen kitaristit.