Ero rapping ja SingingRapping vs Laulaminen

Laulaminen on määritelty teko musiikkiteoksen äänen käytöstä ääni ja eri sävyt ja rytmejä. Laulaminen voidaan tehdä taustalla soittimia tai ilman niitä. Se voidaan myös tehdä yksi henkilö tai ryhmä.

Se on eräänlaista jatkuvaa puhetta ja tehdään muodollisesti kuten laulua kirkossa tai ammattimaisesti, tai se tehdään epävirallisesti kuten laulu suihkussa tai kun menee ulos ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Siinä käytetään useita kehon osien, erityisesti yläosat.

Keuhkot toimittaa ilmaa, kurkunpään toimii vibraattorin, rinnassa ja pään kolot toimivat vahvistimet ja putket, kielen, hampaat, kitalaen ja huulet tukea vocalization ja toimitus äänen, joka syntyy.
On olemassa useita erilaisia ​​laulaa ääniä. Naisille nämä ovat: sopraano, mezzosopraano, ja kontra. Miehillä nämä ovat: kontratenori, tenori, baritoni, ja basso. Sillä prepubescent Lapsille on diskantti- tyyppi lauluääni.

Lisäksi tavanomainen sellainen laulu jossa äänet syntyvät säestyksellä musiikin jatkuvan puheen, siellä on myös rap joka tunnetaan myös emceeing, rhyming, tai MCing. Se tapahtuu toimittamalla ja rhyming sanoja säestyksellä beat. Toisin kuin laulu, joka on paljon pehmeämpi ja käyttää enemmän tekniikoita, kuten on kyky muuttaa rekistereiden välillä ja vatsa ohjaus, räppiä soveltaa eri kentillä, virtaus, rytmi, ja riimi sanoja, jotka puhutaan hieman kovempaa.Kuten laulua, räppiä voi olla erilaisista aiheista kuten rakkaus, sosiaaliset kysymykset, ja elämästä kun elämme sen. Ero on siinä, että nämä aiheet on esitetty, koska rap on yleensä tarkoitus elävöittää ja kiihottaa asianosaisen se on pumpataan ylös ja käyttää syvempi kieltä. Se käyttää sanaleikkejä, että löytyy myös runoudessa. Siihen liittyy myös paljon rhyming tekniikoita koska rhyming ja rytmi ovat kaksi perusosat rapping lisäksi virtauksen tai vuorovaikutusta kentällä, soinnista, ja tilavuus toimituksen rapped sanoja.

Rapping ei liity mukana sanoja mitään erityistä huomata. Kaikki riippuu kentällä, joka voi mennä korkea ja matala sekä loppusoinnullinen sanat, jotka ovat yleensä linjat neljä tahditusta samaan aikaan vahvan tahdissa säestyksellä.
Yhteenveto:

1. Laulaminen on luoda musiikillisen äänen avulla ääni, sävy, ja rytmin räppiä on rhyming ja toimituksen sanoja beat.
2. Laulaminen voidaan tehdä kanssa tai ilman säestystä kun rapping tehdään aina beat.
3. Laulaminen voi olla muodollinen kuten noita tehty kirkon tai kokoontumisia tai epävirallista, kuten tapahtuu juhlissa kun rapping tehdään yleensä juhlia, konsertteja ja muita epävirallisia otteeseen.