Ero PNG-8 ja 24PNG-8 vs 24

On olemassa monenlaisia ​​kuvatiedostomuotoja käytetään nykyään kuten JPEG, GIF, BMP, RAW, WebP, TIFF ja PNG joukossa monien muiden formaattien. Syynä tällaisesta monenlaisia ​​on niiden erityinen sopivuus vaihtelevissa median sovelluksia, jotka ovat tiedoston tyypistä. Tämä tarkoittaa, että yksi kuvatiedosto saattaa olla hyödytön tietty sovellus. Lisäksi sekaannus nämä kuvatiedostot on olemassa, koska jotkut tiedostotyyppejä on omat alatyyppejä kuten JPEG 2000, PNG-8 ja PNG-24. Tässä yhteydessä, PNG-8 ja 24 ovat kaksi eniten väärin muodossa.

'PNG' tarkoittaa 'png', joka on uudempi tiedostotyypin mutta on samanlainen kuin sen suosittua kollegansa JPEG ja GIF. Useimmissa tapauksissa, numero on kiinnitetty termi tarkoittaa tietokoneen bittitason tuettu. Tämä tarkoittaa sitä, että PNG-24 ja PNG-8-tuki 24-bittinen ja 8-bittisiä värejä vastaavasti. Huomioi, että korkeammalla bittinen tuki ei välittömästi tarkoita, että se on parempi tiedostomuoto kuin alempi hieman, koska joissakin tilanteissa sanella käyttämällä alemman bitin sijaan suuremmilla. Mahdollisuuden käyttää minkä tyyppinen PNG mieluummin riippuu erityistarpeisiin.

Mitä väri yksityiskohta, PNG-8 voi olla vain 256 väriä max kun taas toinen voi tukea 24-bittinen väri tai noin 16 miljoonaa väriä. Tämän, PNG-8 sopii parhaiten pienille grafiikassa, joissa tarvitaan vähemmän yksityiskohtia ja väri yksityiskohta kuten yksinkertaisia ​​graafisia kuvia ja tietokone kuvakkeet. Käyttö PNG-24 on siis paras tarkempia kuvia ja web kuvia.

Kun haluat tallentaa kuvadatan tehokkaammin, saat heti harkita pakkaamalla. Tältä osin olet kahden vaiheilla kaksi vaihtoehtoa: häviöttömästi ja häviöllinen pakkaus. Häviöttömästi on puristamalla kuva vailla merkittäviä muutoksia ulkomuoto. Häviöllinen pakkaus on pakkaus, joka aiheuttaa joitakin esineitä tai kuvan vääristymiä. Entinen käytetään lääketieteellisen kuvantamisen, erittäin teknisiä piirustuksia ja sarjakuvia muutamia kun taas jälkimmäinen on sovellettavissa mihin tahansa luonnollisen kuvan kuin tyypillinen valokuvia. Tässä yhteydessä vain PNG-24 on kyky häviöttömästi koska sen laajakuvavalaistus saatavuus.On selvää, PNG-8-muodossa johtaa pienempi tiedostokoko, koska se on vähemmän teknisiä yksityiskohtia vastakohtana monimutkainen väritietoja läsnä PNG-24 kuvaa johtaen siten suurempia tiedostoja. PNG-8 pystyy palaamaan pienempiä tiedostoja, koska se vain muuntaa monimutkaisia ​​värinen kuvia tulee paljon yksinkertaisempi väri määrittää vaikka 's näkyvä menetys kuvan värin. Saving PNG-24 kuvaa kirjaimellisesti säilyttää jokaisen alkuperäisen värin.

Yhteenveto:

1. PNG-8 tukee 8-bittinen järjestelmä tasolla ja PNG-24 on 24-bittinen.
2. PNG-8 on vähemmän värejä (256), kun taas PNG-24 on laajempi väri saatavuus (noin 16 miljoonaa).
3. PNG-8 ei kykene häviöttömästi toisin PNG-24.