Ero iPad ja CintiqiPad vs Cintiq

Vaikka iPad ei ole ensimmäinen tabletti tietokone markkinoilla, se varmasti ohjattiin muodossa tekijä valtavirtaan käyttöön. Paljon muiden valmistajien seurasi perässä ja loi tablet-tietokoneet, jotka oli samassa muodossa tekijä. Toinen suhteellisen harvinaisia ​​tuote on Cintiq Wacomilta, joka näyttää aivan samanlainen iPad, koska se näyttää tabletti, jossa on iso kosketusnäyttö edessä. Toisin kuin iPad, joka on kannettava tietokone ja multimedia laitteeseen, Cintiq on yksinkertaisesti interaktiivinen kynä näyttö. Se ei ole koko tietokoneen vaan yhdistelmä tulon ja lähdön laitteita. Jotta Cintiq toimisi, se on kytketty erilliseen tietokoneeseen.

Vaikka ne ovat molemmat kosketusnäyttölaitteissa, on merkittävä ero siinä, miten ne toimivat. IPad käyttää kapasitiivinen kosketusnäyttö ja käyttäjät voivat käyttää sormia, jotta klikkaa jotain ruudulla. Toisaalta, Cintiq käyttää sekä näytön ja kynän paineanturilla piste. Se voi määrätä paitsi missä osoittavat, mutta myös kuinka kovaa painat sitä. Sen lisäksi paine, kynän myös painikkeet ja voidaan kallistaa jopa enemmän valvontaa.

Ero käyttöliittymän, vaikka näennäisesti merkityksetön, kääntää maailma on erilainen. Käyttöliittymä iPad toimii erittäin hyvin hiirenä ja voit ohjata laitetta ilman ongelmia ollenkaan. Valvonnan taso, jonka Cintiq paljon muutakin simuloidaan hiiri. Taiteilijat ja graafiset suunnittelijat ovat niitä, jotka voivat todella arvostaa Cintiq koska se auttaa heitä piirtää ruudulle ikään kuin ne todellisuudessa käyttävät kynää ja paperia. Paineherkkä kynän kärki voi helposti simuloida pehmeä tai kova isku harjalla ja piirustus tuntuu luonnollisemmalta. Koska Cintiq reagoi vain kynä, ei ole huolissaan vahingossa koskettaa näytön osia. Koska siitä, että Cintiq käytetään lähinnä vain ammattilaiset, jotka todella tarvitsevat sen ominaisuuksia. Hinta Cintiqs on myös merkittävä tekijä, miksi se ei ole yhtä yleistä kuin iPads.Yhteenveto:
1. IPad on multimedialaite kun Cintiq on interaktiivinen kynä näyttö
2. iPad on erillinen laite, kun Cintiq on tarkoitus käyttää tietokoneen
3. Cintiq näyttö reagoi vain kynä, kun iPad näytön vain reagoi ihokosketus
4. IPad on varsin hyvin jokapäiväiseen computing kun Cintiq on erikoistunut käyttötarkoituksiin