Ero Vista Ultimate ja Vista BusinessVista Ultimate vs. Vista Business: valitset

Windows Vista, Microsoftin kehittämä, on seuraaja Windows XP. Se on käyttöjärjestelmä, joka on kuusi markkinointi versiot ja väittää vastaamaan tai olla yhteensopiva jokaisen persoonallisuutta Windows-käyttäjille. Kaksi sen suurimman painokset ovat Vista Business ja Vista Ultimate. Molemmat, sekä muut, ovat saaneet hyviä arvioita kriitikoilta, kun ne aloitettiin vuonna 2006. Nyt kaksi versiota käytetään laajasti kodeissa ja yhteisöt ympäri maailmaa.

Joten jos 'uudelleen uuden Microsoft Windows-järjestelmien ja olet' ve juuri ostanut tietokoneen yksiköitä, älä nopeasti tehdä päätöksiä, mikä käyttöjärjestelmä sinun pitäisi valita. Jos sinua on kehotettu erikseen valita Vista Business tai valitsemaan Vista Ultimate, sinun pitäisi ensin tietää, mitä eroja on.

Windows Vista Business on, tietenkin, liike. Se palvelee yrityksen tai yritysten ihmisiä. Tämä versio sopii mihin tahansa liiketoimintaa toimistossa. Sen ominaisuuksia ovat tonnia liiketoiminnan resursseja, se on parempi turvajärjestelmä, ja sillä on myös parempi varmuuskopio työkalu. Se on ylivoimainen mobiiliteknologiaa, jonka avulla sinä ja työntekijäsi navigoida ja liittää sisä- tai ulkopuolella tiloissa toimistossa. Vista Business on paremmat hakutoiminnot ja organisaatio ominaisuuksia, joiden avulla sinä ja työntekijät etsiä tietoa helposti. Paitsi, että Vista Business on verkonhallinnan ominaisuuksia.

Lisäksi Vista Business tekee täydellisen käyttöjärjestelmän liikekumppani, koska sen muodollisuus, joka kieltää tai estää jokaisen häiritsevät Windowsin toimintoja, kuten: pelit, mediakeskus, Movie Maker, ja paljon enemmän, jotka eivät ole 'business' liittyvät.Vista Business, laittaa se yksinkertaisesti tekee elinkeinoelämän sujuvasti ja asteittain. Se on kaikki mitä 'll koskaan tarvitse.

Vista Ultimate, toisaalta, voi suorittaa lopulta mitään. Se on paljon ekstroja. Se on lähes kaksi kertaa kalliimpaa kuin Vista Business todellisuudessa maksaa, mutta on syytä. Ensinnäkin, Vista Ultimate on suunnitellut Microsoftin ihmisille, jotka haluavat kaiken. Se sujuvasti voit tehdä mitä haluat tehdä ja sitten siirtyy takaisin kerroit teet asioita, sinun täytyy tehdä. Toiseksi, Vista Ultimate on vain makea. Toisin kuin Vista Business, Vista Ultimate on pelejä ja videoita, ja musiikkia, ja enemmän pelejä. Tämä käyttöjärjestelmä voit nauttia elämästä. Kolmanneksi, jos haluat käyttää sitä työtä, niin Don 't vihastu jos tietokoneessa on kannettava tietokone, Vista Ultimate voisi vain pidentää akun, kun jaat asiakirjoja kollegoille tai asiakkaille. Paitsi, että voit myös saada kehittyneitä ja kerroksellinen suojaukset. Lyhyesti, Vista Ultimate voit elää parhaat puolet (työ maailmassa ja kodin maailma).

YHTEENVETO:
1. Vista Ultimate on myös kaiken, Vista Business on; ainoastaan, että se on paljon 'ekstroja'.
2. Vista Ultimate on erinomainen niin kotikäyttöön ja työkäyttöön, kun Vista Business sopii ainoastaan ​​luokkaan työkäyttöön.
3. Vista Ultimate maksaa kaksi kertaa niin paljon kuin Vista Business.