Ero Thread ja ProcessThread vs Process

Käsitellä asiaa

Kun maailma ohjelmointi, prosessi on esimerkki tai ohjelman suorituksen. Jokainen prosessi sisältää ohjelmakoodia ja nykyistä toimintaa. Siellä voi olla useampia kuin yksi lanka, joka voi saavuttaa tietyn prosessin. Ohjeet voidaan suorittaa samanaikaisesti. Kuitenkin se riippuu käytössä olevan käyttöjärjestelmän.

Pohjimmiltaan prosessit ovat erittäin merkittäviä ohjelmia. Ne kuluttavat huomattavia määriä muistia. Siksi ne ovat suuresti riippuvaisia ​​resursseja toteutettavaksi. Tämän kaiken sanottuani nämä, menetelmä tunnetaan olevan 'raskaansarjan prosessi'.

Jokainen prosessi tapahtuu eri muistipaikkaan. Siksi, jos on enemmän prosesseja läsnä, kytkentä keskenään prosessi on voimakkaasti kallista, koska se vie aikaa jokaisesta muistinvaraustila vaihtaa toiseen jako. Jokaisella prosessilla on oma osoiteavaruus, mikä saattaa ahmaista huomattavia määriä tarjonnan.

Menetelmä on riippumaton muiden prosessien. Joten, kun vanhempi Prosessia muutetaan se voitti 't välttämättä vaikuta muihin prosesseihin. Tämän toiminnan vuoksi, prosessit vaativat välinen prosessi viestintä, jotta he voivat kommunikoida heidän sisarukset.

Lisäksi prosessit, koska niiden paljon monimutkaisempi luonne, ei synny kovin helposti. Tämä saattaa edellyttää jonkin verran päällekkäisyyttä prosessien, tyypillisesti äitiprosessin, saavuttaa rakentamiseen.Kierre

Vaikka vähän järjestelmän resursseja, langat pystyvät voida suorittaa samanaikaisesti saavuttaa tietyn tehtävän. Syynä on se, että kierre on vain toteutuksen sekvenssin. Se on vain prosessin sisällä ja siksi se on myös kutsutaan 'kevyt prosessi'.

Sitä pidetään pienin osa ohjelmaa, koska se on itsenäinen peräkkäinen polun suorittamisen ohjelman sisällä. Konteksti vaihtamisesta kierteet vaatii minimaalisia määriä resursseja toisin prosesseja. Langat, pohjimmiltaan jakaa osoiteavaruuksiin ja ne ovat myös helposti luoda.

On myös syytä mainita, että muutokset tärkeimmät lanka voi olla vaikutusta käyttäytymiseen muut ketjut samassa prosessissa. Ilmeisesti välistä viestintää kierteet samassa prosessissa on suora ja saumaton.

Yhteenveto:

1. Prosessi voi sisältää enemmän kuin yhden säiettä.
2. Prosessia pidetään 'raskaan sarjan', kun taas kierre, katsotaan 'kevyt'.
3. Prosessit ovat erittäin riippuvaisia ​​järjestelmän resursseja käytettävissä, kun kierteet vaativat minimaalisia määriä resursseja.
4. muokkaaminen lanka saattaa vaikuttaa myöhemmin kierteet samalla muutoksia vanhempi prosessi ei välttämättä vaikuta lapsiprosesseja.
5. Langat sisällä prosessissa kommunikoida suoraan, kun prosessit eivät kommunikoi niin helposti.