Ero Apple TV ja BoxeeApple TV vs Boxee

Sisältö on katsellut televisiosta näyttää olevan tie useimmille yrityksille, jotka kilpailevat verkossa. Se on tästä syystä, että näyttää olevan viimeaikaisen kasvun digitaalisen median pelaajat tarjotaan kuluttajille, jotta ne voivat stream suoraan internetistä televisioon kautta digisovitinta. Näennäisesti, taistelu päätyvät meidän näytöissä. Apple TV ja Boxee TV ovat kaksi yleisintä versioita, joita käytetään. Koska nämä kaksi toimintoa toimittaa vastaavaan tarkoitukseen, ne kilpailevat yritykset ja kahden pitäisi luonnollisesti niiden eroja.

Yksi näistä eroista nähdä niiden välillä on sisältöä saatavilla kaksi. Molemmat tuotteet ovat kytkökset eri sisällöntuottajien heidän valintansa. Kuten olisi arvannut, Apple TV: ssä se on iTunes, Hulu Plus, Netflix, HBO GO, YouTube, MLB.TV, NBA Game Time ja NHL Game Center käytettävissä. Boxee, toisaalta, mukana sovellukset, Netflix, Pandora, Spotify, YouTube, Web Browser, DNLA (Digital Living Network Alliance) ja MLB.TV. Kaikki nämä ohjataan erityisiä sovelluksia. Kun kaikki kanavat, joissa jokaisessa on saatavilla hintaan $ 99 joten ei ole paljon eroa.

Tarvikkeiden joukossa, jotka tulevat Apple TV sisältää langallista yhteyttä, langaton yhteys ja kaukosäädin. Boxee, toisaalta, mukana langallinen yhteys, langaton yhteys, kaukosäädin, näppäimistö, ja ei-natiivi VPN (Virtual Private Network). VPN-tuki on nimenomaan saatavuuden virtoja, jotka ovat poissa USA, kuten Apple TV näyttää vain mieluummin virtoja, jotka ovat pelkästään Yhdysvalloissa.

Teknisistä ominaisuuksista Apple TV ja Boxee näyttävät eroavan. Niistä tiedot, että Apple TV tulee sisältää Ethernet-portti, HDMI ja optinen ääni, ja nämä tiedot näyttävät varsin vaatimaton. Boxee näyttää myös seurata melko konservatiivinen lähestymistapa, kun tiedot on tarkistetaan. Näitä ovat USB, Ethernet-portti ja HDMI. On myös tärkeää huomata, että sekä Apple TV ja Boxee pystyvät näyttämään 1080 Pikselitiheys High Definition Video (HD).Jos on tarvetta tallentaa ohjelmia, sekä Apple TV ja Boxee voi tapahtua vain paikallisesti, mikä doesnt 't tapahtua käytettäessä Roku, joka on laajennus Micro SD tukea. Tämä tarkoittaa, että USB aukkoon Boxee voidaan hyödyntää varten säästää sisältöä paikallisesti. käyttö Apple TV näyttää paljon enemmän vaikeuksia, koska se näyttää vain mieluummin streaming eikä varastointia. säästäminen ohjelmia voi olla ajanhukkaa, kun tarvittaessa sisällöntuottajat kuten Pandora ja Netflix on sisältöä ja voi jakaa sen kanssasi. Molemmat mediasoittimien voidaan ylistetty joustovaraa, mitä sisältöä nähdä, milloin nähdä ja miten nähdä se. jos sitä tarvitaan, sinun tarvitsee vain kysyä ja saat kopion tarvittavat tiedot.

Yhteenveto

Digitaalisen median soittimet tarjoavat kuluttajille streaming suoraan internetistä televisioon
Apple TV ja Boxee TV ovat kaksi yleisintä digitaalisia mediasoittimia
Apple TV tarjoaa iTunes, Hulu Plus, Netflix, HBO GO, YouTube, MLB. TV, NBA Game Time ja NHL Game Center
Boxee tarjoaa sovellukset, Netflix, Pandora, Spotify, YouTube, Web Browser, DNLA (Digital Living Network Alliance) ja MLB.TV
Molemmat maksaa $ 99
Boxee tarjoaa VPN-tuki ja Apple TV ei
Apple TV 's tekniset arvot sisältävät Ethernet-portti, HDMI ja optinen ääni