Ero Open Source ja Free SoftwareOpen Source vs. Free Software

Open Source Software ja Free Software ovat kaksi osaa, jotka on jousitettu torjua nopean suuntaus kaupallistettu vapaita ohjelmia. From nimi 'Open Source', voit jo päätellä, että lähdekoodin ohjelmisto on vapaasti saatavilla muiden näkevän ja tutkimus. Todellisuudessa mittakaava avoimen lähdekoodin ohjelmisto on enemmän säännöksiä kuin vain ottaa näkyvä lähdekoodia. On olemassa paljon määritelmiä Free Software, joista yleisin on 'ilmainen', tai ohjelmistoja, että sinun ei tarvitse maksaa käyttää. Kuitenkin Free Software liike täsmennetään, että vapaus vapaa ohjelmisto ulottuu kauas kustannukset ohjelmisto. Periaatteessa käyttäjä voi tehdä mitään Free Software, kunhan tuloksena ohjelmisto on myös ilmainen.

Free Software on tiukempi koodi jakotapa verrattuna Open Source, joka mahdollistaa valmistaja koodin määritellä tietyt edellytykset, jotta laillisen käytön ja ohjelmiston jakelussa. Kooderin Open Source ohjelmistoja voi määrittää, onko käyttäjä saa jaella muokattua koodia vai ei. Tämä ei ole mahdollista Free Software, koska se nimenomaan osoittaa, että modifioitu koodia peräisin Free Software, olisi myös julkaistu Free Software.

Toinen seikka, Free Software kannattaa huomauttaa noin Open Source ohjelmistoja, on käytäntö joidenkin yritysten markkinoida ohjelmisto Open Source, mutta joilla suurin osa toimii omaa ohjelmistoa myydään hintaan. Joten, vaikka tärkein ohjelmisto on lisensoitu Open Source ohjelmistoja, sinun on vielä maksettava saadakseen täyden toiminnallisuuden. Free Software ei saa työskennellä omia ohjelmistoja, siten elimoiden termin Free Software käytetään harhaanjohtavasti.

Vaikka suuria ryhmittymiä taistelussa vapaan ja avoimen lähdekoodin ohjelmistot, ne ovat edelleen yhdistyneet vastaan ​​yhteinen vihollinen, suljettuja ohjelmia. Erityispiirteet kukin voi vaihdella huomattavasti, mutta tavoitteena on tarjota ilmainen ja laajennettavissa ohjelmisto on yhteinen molemmille.Yhteenveto:

1. Free Software on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mutta avoimen lähdekoodin ei välttämättä Free Software.

2. Open Source mahdollistaa koodaaja enemmän valtaa hänen ohjelma verrattuna Free Software.