Ero Adeona ja PreyAdeona vs Prey

Adeona ja Prey ovat tietokoneohjelmistoja. Ne seurantajärjestelmät ohjelmistojen perustuvat laitteet. Ne auttavat seuranta varastettujen kannettavien laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden, älypuhelimet, jne. Perus tapa soveltaa seurantajärjestelmä on, että se tallentaa tiedot ympäristöstä ja kone, kuten IP-osoitteen, sijainti, verkkoasetuksia, tai joskus kuvia kameralla otettuja laitteissa. Tämä informaatio lähetetään omistajalle. Havaitseminen varastettujen laitteiden tehdään yksinkertaisesti lataamalla kerättyjen tietojen etäpalvelimeen tai kotipuhelin, ja kun se vastaanottaa oikea signaali, ja vasta sen jälkeen se raportoi tai tallentaa tietoja.

Adeona
Adeona on avoimen lähdekoodin järjestelmä, joka auttaa seuranta varastettu tai kadonnut läppäreissä. Se ei perustu mihinkään omaan tai keskeinen palvelu, mikä tarkoittaa, että voit asentaa sen ilmaiseksi kannettavat tietokoneet. Se on myös yksityisyyden säilyttäminen, mikä tarkoittaa, että vain omistaja voi käyttää sitä seurata kannettavan tietokoneen ja kukaan muu ei voi käyttää Adeona seurata missä kannettava tietokone on käytetty joka aiheuttaa toisinaan väärinkäyttö. Kun kannettava tietokone on ilmoitettu varastetuksi tai kadonnut, sijainti saadaan selville käyttämällä kryptografinen mekanismi löytää sijainnin sekä säilyttää salateksteiksi anonyymi. Se voidaan asentaa helposti ja se on yhteensopiva GNU / Linux, Mac OS, Windows-käyttöjärjestelmä.

Se käyttää OpenDHT. OpenDHT käyttää hajautetun tallennusjärjestelmän tai palvelua kerätä ja tallentaa sijainteja, IP-osoitteet, sekä verkon topologia, joita voidaan käyttää laitteen tunnistamiseksi 'nykyinen sijainti. Ero Adeona ja muut on, että se lataa sen tiedot etätallennettu sijainnit ja eliminoi vaatimus keskitettyyn tietokantaan. keskustietokanta on syy, miksi yritykset veloittaa seuranta.

OpenDHT on deaktivoitu näin Adeona on tällä hetkellä kirjautunut.saalis
Prey myös toimii kuten Adeona, mutta sen toiminta on samanlainen kuin omien palveluiden käytössä. Prey voidaan käyttää kannettavissa tietokoneissa sekä työasemia, mobiililaitteisiin tai Androids. Se voi nyt ajaa Windows-käyttöjärjestelmä, Mac OS, Linux, ja Ubuntu päivityksen jälkeen. Prey script herää säännöllisin väliajoin lähettää HTTP-pyyntöjä URL, joka on pre-configured.It kehitti Haarukka Oy ja tarjoaa kaksi eri hallinnon vaihtoehtoa. Saalis voidaan konfiguroida käytettäväksi itsenäisinä laitteina taijos ennalta jaettu URL.

Yhteenveto:

1. Adeona ei perustu mihinkään omaan tai keskeinen palvelu; Prey toimii samanlainen omien palveluiden käytössä.
2. Adeona käytetään pääasiassa kannettavissa tietokoneissa; Prey käytetään kannettavissa tietokoneissa sekä Androids ja mobiililaitteisiin.