Ero Slug ja BleedSlug vs Bleed

Kustannusalaan on termejä ja komponentit 'vuoto' ja 'etana' tunnistaa joitakin tiettyihin alueisiin painettuna tai työympäristön (kuten paperi tai muita vastaavia materiaaleja).

Molemmat 'verta' ja 'etana' viittaavat tiettyyn paikkaan tai alueelle asiakirjan, jossa vuoto tai kuonan tavaraluetteloihin. Näillä alueilla, bleed tai patruunan voidaan sijoittaa alueelle asiakirjan tai hanke on meneillään rakentaminen tai muiden prosessien. Vuodot tai luoti voidaan tulostaa tai julkaista ottamalla joitakin vaihtoehtoja sovelluksen. Samaan aikaan, vuodot tai patruunan voidaan myös jättää pois asiakirjan, jos ei ole tarvetta, että toiminnot joko.

'Bleed' viittaa osittaiseen tekstejä tai muita esineitä, jotka ulottuvat ohi sivun rivi tai rajan, joka on tehty tarkoituksella ja vahingossa. Kuukautisia ilmenee lievä epätarkkuus tahansa esinettä tai tekstiä tai mainospaikkoja. Se voi myös hakea, jos on virhearvio sivun koon.
Vuodot voi olla objekti, tekstiä, eikä minkäänlaista elementti, joka sijoitetaan asiakirjan tai paperia ympäristö, joka ylittää sivukoko ja marginaali.

On olemassa kahdenlaisia ​​verenvuotoja, tahallinen vuoto ja tahaton vuoto. Nimensä, tahaton vuoto suoritetaan testaamiseksi tietyn hankkeen materiaalilla ja testata tulostusta epätarkkuuksia. Tuloksena tahattomasta vuoto pidetään usein näyte tai oikeudenkäynnin korjata virheet tai määrittämällä tarvittavat asetukset enemmän tarkkuutta tai loppuun. Ilmausruuvi on jotain, joka ei odoteta, kun paperi tai hanke on julkaistu tai painettu. Niitä pidetään virheitä, jotka olisi korjattava. Poistaminen tämän tyyppinen vuoto on yleensä korjata käyttämällä suurempia paperikokoja tai koon koko ellei kaikki esineen elementtejä paperiin.

Sen sijaan, tahallinen vuoto, kuten nimikin kertoo, on verenvuotoja jotka tarkoituksella tehty käytettäväksi suunnittelun osa ja esteettisiin tarkoituksiin.Toisaalta, etana tai etana linja on julkaisu komponentti, joka sijaitsee ulkoalueella asiakirjan tai sivun 'kate, yleensä reunoilla tai leikata linja. Luoti sisältää tarvittavat tiedot kuten nimet, nimet, päivämäärät , ohjeet, asiakirja kommentteja, versio ja sivun tiedot, ja monet muut. Sitä käytetään myös seuranta työkalu vastaanottajille ja asianomaisten henkilöiden (kuten tulostimet ja myyjät). luoti on myös tietoja, kun materiaali tai paperi on jalostettu eri prosesseissa, kuten tarkistuksia, editointi, tarkastelu, ja organisaatio.

Informaatioalueeseen poistuu, kun lopullinen versio paperin tulostetaan tai julkaista. Tässä tilassa informaatioalueeseen jo täyttänyt tehtävänsä materiaalissa.

Yhteenveto:

1. Sekä 'verta' ja 'etana' ovat komponentteja julkaiseminen asiakirjoja tai julkaisun materiaalia. Molemmat 'verta' ja 'etana' luullaan usein keskenään, koska ne ovat hyvin lähellä välit keskenään.
2. Suurin ero vuodot ja etana on niiden toimintoja. Vuodot käytetään usein tahallisesti ja tahattomasti. Samaan aikaan etana käytetään välineenä antamaan erilaisia ​​kirjalliset ohjeet paperille 's vastaanottajille.
3. bleed koostuu yleensä esineitä ja tekstien kun luoti on useimmiten tekstimuodossa. Myös verenvuoto (erityisesti tahattoman vuoto) sekä etana on tarkoitus poistaa ennen lopullisen tulostetaan tai julkaista.
4. leikkausvara alue voidaan edelleen pitää osana itse asiakirjaan, kun luoti on lähes osa työ- käyttöliittymä, jossa asiakirja liittyy.