Ero DSL-modeemi ja kaapelimodeemiDSL-modeemi vs Cable Modem

Seuraava looginen askel dial-up yhteys on mennä laajakaista; ja laajakaistayhteydet, on olemassa useita vaihtoehtoja, jotka sisältävät DSL-modeemi ja kaapelimodeemi. Tärkein ero DSL ja kaapeli-modeemit on mitä laitteita ja mitä palveluja he ovat sidoksissa. DSL-modeemi on kytketty puhelinlinjaan ja liittyy näin ollen yhdessä puhelinpalvelusi. Kaapelimodeemi kytketään kaapeliboksissa ja on lisäosa oman kaapeli palvelun. Getting kaapelimodeemi on hyvä niille, jotka eivät tarvitse Lankapuhelimesta, yleisempää kuin luulet antanut kasvava riippuvuus matkapuhelimissa.

Kun se tulee nopeuttaa, on olemassa hyviä ja huonoja puolia saada joko DSL-modeemi tai kaapelimodeemi. Ja nämä ovat tulokset, miten nämä kaksi ovat rakenteeltaan. Kaapeli modeemit ovat pohjimmiltaan kuin verkon kytkimiä kaikki tilaajat kilpailevat nopeudella. Tietyllä verkossa maksiminopeus voit saada voidaan noin 20mbps; ja voit todennäköisesti saavuttaa lähelle tätä nopeutta, kun kukaan muu ei verkossa. Mutta koska on olemassa 20 tai enemmän tilaajia samassa verkossa, voit yleensä kiertää 1mbps. Haittapuoli siis jos on olemassa yksi tai useampia tilaajia, jotka tukkivat kaistanleveys lataamalla suuria tiedostoja. Voit saada paljon vähemmän kuin mitä 'd odottaa. Kun DSL-modeemiin, ei ole mahdollista saada lisää nopeutta, kun kukin tilaaja on eristetty. Mutta voit myös saada enemmän johdonmukainen ja luotettava yhteys, koska muut tilaajat eivät voi loukata teidän kaistanleveys.

Kun se tulee suosio, kaapelimodeemeille jossa aikoinaan melko yleistä, mutta nyt hitaasti laskussa syrjään. Yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä DSL-modeemit, koska se on yhä tärkeää saada johdonmukainen yhteys; varsinkin kun käytät palveluja, kuten streaming, videopuhelut, ja vastaavat. Tässä käyttötarkoituksessa on parempi valita DSL-modeemiin.Yhteenveto:

1. DSL-modeemi on sidottu puhelinlinja kun kaapelimodeemi on sidottu TV-ruutuun
2. Kaapeli modeemit voi tarjota nopeampia kuin DSL-modeemit
3. DSL-modeemit saada luotettavampi nopeuksilla kuin kaapelimodeemien