Ero Graph ja TreeKaavio vs Tree

Jotta ihmisiä tutkimaan eri tietorakenteiden sanat 'kaavio' ja 'puu' saattaa aiheuttaa sekaannusta. On epäilemättä joitakin eroja kuvaajan ja puu. Graafi on ryhmä kärkeä, jossa on binäärinen suhteen. Tietorakenne, joka sisältää joukon solmuja on yhdistetty toisiinsa, kutsutaan puun.

Tutkimuksessa matematiikan, puu on suuntaamaton verkko. Se on kaksi kärkeä on yhdistetty yhden lineaarisen polun. Selittää edelleen, ryhmä liitetyn kaavioita puuttuu jaksoa kutsutaan puuhun. Puu on kyse tietyn kuvaajia jossa siinä linkitetyn kuvaajan ilman piirejä ja joilla ei ole itse silmukoita. Tree käytetään myös tietotekniikassa, koska se on tietorakenne. Kuten tosielämän puu, sen rakenne sisältää solmuja, jotka on kytketty toisiinsa. Jokainen solmu voi olla tietty arvo tai ehto. Puu voi myös yksinään tai voi merkitä erillisen tietorakenteen.

Kuvaajat koostuvat ryhmä solmuja ja reunat, sama puita, mutta kun kyseessä on kaavioita, määräykset yhteyksien solmujen kesken ei ole olemassa. Ei ole käsitettä juurisolmu ollessa kyseessä kuvaajia. Yksinkertaisesti sanottuna, kuvaaja on vain kokoelma toisiinsa solmuja. Toteutettaessa kuvaaja, solmut ovat palkattu kohteita tai rakenteita. Reunat voidaan symbolisoi erilaisia ​​muotoja. Kun tiedot on sisältyvät solmut sijasta reunat, taulukot toimivat sitten indikaattorina solmuihin ja edustus reunat.

On kolme sarjaa kuvaajan; nämä ovat kärkiä, reunat, ja joukko sijasta suhteiden keskellä kärkiä ja reunoja. Piiri on epäsäännöllinen peräkkäin reunat ja kärjet missä reunat ei toistu. Kärjet voitaisiin toistaa, ja alkaa ja päättyy kärkipisteet ovat identtisiä. Puu ei saa sisältyä mitään sellaista silmukan ja voi vielä kytkeä. Lisäksi, sitä kutsutaan vaatimattomasti liittyy kuvaaja, jossa on vain yksi polku, joka yhdistää kaksi kärkeä.

Kaikki olemassa olevat puut ovat kuvaajia. Erona on, että puu on todella erinomainen esimerkki kuvaajan. Tämä johtuu siitä, että solmut ovat kaikki hyvin pääsee joitakin alustavia solmu ja että ei ole olemassa jaksoa. Käyrät, toisin kuin puut, voivat saada sarjaa solmuja, jotka ovat hajanaisia ​​täydentävästä sarjaa solmuja.

Kaavio, samanlainen puu, on joukko solmuja ja reunat, mutta ei sisällä sääntöjä sanelee korrelaatiota solmujen. Kuvaajat todella yksi mukautettavissa tietorakenteita.

Yhteenveto:1. kuvaaja on ryhmä kärkeä, jossa on binäärinen suhteen. Tietorakenne, joka sisältää joukon solmuja on yhdistetty toisiinsa, kutsutaan puun.

2. Kuten tosielämän puu, sen rakenne sisältää solmuja, jotka on kytketty toisiinsa. Jokainen solmu voi olla tietty arvo tai ehto. Puu voi myös yksinään tai voi merkitä erillisen tietorakenteen.

3. Kuvaajat koostuvat ryhmä solmuja ja reunat, sama puita, mutta kun kyseessä on kaavioita, määräykset yhteyksien solmujen kesken ei ole olemassa.

4. On kolme sarjaa kuvaajan; nämä ovat kärkiä, reunat, ja joukko sijasta suhteiden keskellä kärkiä ja reunoja.

5. puu ei saa sisältää mitään sellaista silmukan ja voi vielä kytkeä. Lisäksi, sitä kutsutaan vaatimattomasti liittyy kuvaaja, jossa on vain yksi polku, joka yhdistää kaksi kärkeä