Ero SEO ja SEMSEO vs SEM

SEO (Search Engine Optimization) ja SEM (Search Engine Marketing) ovat kaksi hyvin yleinen puppusanojen, joita käytetään, kun halutaan edistää verkkosivuilla tai tuotteen. SEM on yksinkertaisesti markkinointi pyrkimällä saada näkyvyyttä hakukoneen tuloksia. Tämä voidaan tehdä eri tavoilla, kuten: maksettu sijoitus, asiayhteyteen mainonta, maksettu osallisuuteen, ja tietysti kautta SEO. Niinpä suurin ero SEO ja SEM on, että SEO on yksinkertaisesti yksi osa paljon suurempaa SEM.

SEO on käytännössä optimoida sivuston 's sisältöä niin, että se olisi listalla korkeampi hakukoneita. Tämä liittyvät lähinnä asianmukaisen jakautumisen avainsanoja, määrän lisääminen käänteisiä, ja helpottamalla robotteja asianmukaisesti indeksoida sivuston. Robotti tai hämähäkki, on ohjelmisto, jota hakukoneet, kuten Google ja Yahoo indeksoida sivun sisällön. indeksiä käytetään sitten hakukoneen selvittää, kuinka merkittävää, että sivu on, mitä käyttäjä etsii.

Muita näkökohtia SEM, kuten maksettu sijoitus ja maksettu osallisuuteen, vaativat ylimääräistä käteistä kuluja, mutta eivät todella tärkeää sivustoon. Toisaalta, hyvä SEO pitäisi myös tehdä sisältöä, jolla on merkitystä käyttäjälle. Vaikka onnistut saamaan käyttäjän sivuston muiden SEM menetelmiä, hän ei pysy, jos ei ole käytettävissä sivuston sisällön. Tältä osin on helppo päätellä, että SEO on halvempi vaihtoehto kuin olisi lyömällä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Koska sinun olisi sisällön tapauksessa, varmistaen, että se on optimoitu hakukone on vain vähemmän ja.

Suurin haitta SEO on nopeus. Vaikka muut SEM tyylejä saada tuloksia hetkessä, työllistää puhtaasti SEO tuottaa tuloksia hieman viiveellä. Tämä johtuu siitä, että kestää jonkin aikaa, ennen kuin indeksoijat läpi sivut ja hakemisto niitä. Se ei myöskään ole suositeltavaa sivuja, jotka jatkuvasti muuttaa sisältöä, koska indeksoitu data ei ehkä enää vastaa todellisia sivun sisältöä.Lopuksi, SEM on laaja aihe, joka kattaa paljon. SEO on vain yksi osa sitä, vaikkakin se on tärkeä näkökohta. Rajalliset resurssit, SEO on paras vaihtoehto jatkaa. Mutta jos haluat tuloksia nopeasti ilman huolta kustannuksella, käyttäen täyden valikoiman SEM tekniikoita pitäisi saada tuloksia välittömästi.

Yhteenveto:

1. SEO on vain yksi komponenteista SEM.
2. SEO on halvempaa kuin täysi SEM.