Ero synkronisen ja asynkronisenSynchronous vs Asynchronous

Synkroninen ja asynkroninen kaksi suuria sanoja, jotka näyttävät uhkaava mutta ovat melko yksinkertaisia. Synkroninen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kaikki tapahtumat tapahtuvat tietyssä ajassa, jotta voidaan ennustaa. Tietty tapahtuma olisi aina seuraa toinen ja he voivat 't vaihtaa keskenään. Asynchronous on vastakohta synkroninen. Vuonna asynkroninen prosesseissa, aikaa ei ole järjestyksessä. Tietyt tapahtumat voivat ja usein, vaihtumisen. Erinomainen synkroninen esimerkki on musiikki. Jokainen osallistuville väline on oltava tahdissa muiden kanssa tai muuten musiikki voitti 't kuulostavat hyviltä. Asynkronisen, hyvä esimerkki olisi liikennettä. Ajoneuvot liikkuvat eri nopeuksilla ja on tavallista, että yksi siirtää ohi toiseen.

Useimmissa sovelluksissa, synkroninen toiminta on olennaista olevan asynkronista toimintaa olisi kirjaimellisesti tarkoittaa kaaoksen. Esimerkkejä tästä ovat rautateiden ja lentokenttien. Näissä tilanteissa on tärkeää tietää, mikä ajoneuvo menee ensin, jotta vältetään törmäykset. Järjestys asiat ovat huolellisesti suunniteltu helpottamaan sujuvan ja muutoksia suunnitelmaan ovat harvassa välillä.

Vaikka Tahtikäynnin on usein parempana, on olemassa tiettyjä tapauksia, joissa sitä ei tarvita. On jopa tapauksia, joissa tahtikäyttö voivat olla haitallisia tavoitteeseen. Esimerkkinä jossa tahtikäyttö ei ole välttämättä tarpeen on internet-selailun. Ennen AJAX (Asynchronous JavaScript ja XML) useimmat verkkosivut täytyy ladata uudelleen kokonaisuudessaan muuttaa tietoja pieni osa. AJAX, on nyt mahdollista päivittää että tietty osa jättäen muun sivun koskemattomana. Tämä on hyödyllistä, koska pienempi määrä dataa tarvitsee lähettää ja käyttäjä doesnt 't tarvitse kärsiä läpi koko sivun virkistävä. AJAX on asynkroninen koska sivun päivityksiä ei enää synkronoida.Vuonna tietokoneen toimintoja, I / O on alue, jossa tahtikäyttöön muuttuu haitalliseksi. Tahtikäynti tässä yhteydessä tarkoittaa, että prosessori joutuu odottamaan datan kirjoitetaan tai lukea ennen jatkamista. Ongelmana on, I / O-laitteet, kuten kiintolevyt ja erityisesti levykeasemat, joiden mekaaniset osat, ovat hyvin hitaita. Jos prosessori joutuu odottamaan ajaa loppuun, se olisi tuhlaa paljon aikaa. Asynchronous toiminta mahdollistaa suorittimen tehdä muita asioita odottaessaan luku / kirjoitus loppuun ja vain jatkaa, kun operaatio on onnistunut.

Yhteenveto:
Synkroninen tarkoittaa aikajärjestyksessä kun Asynchronous tarkoittaa ei aikajärjestyksessä
Synkroninen pidetään parempana kuin asynkroninen monissa reaalimaailman sovelluksia