Ero AirPort ja AirPort ExpressAirPort vs. AirPort Express

AirPort-sarja on tuotevalikoiman langattoman verkon tuotteiden Apple. Se on pääasiassa käytettäväksi rinnalla Applen tuotteita, kuten iMac ja MacBook s. AirPort on alkuperäinen tuote, joka otettiin käyttöön vuonna 1999. AirPort Express on kompakti versio tuotteesta, ja on tarkoitettu enemmän mobiiliominaisuuksien. Koko on selvemmin ero näiden kahden, koska lentokenttä on huomattavasti suurempi kuin Airport Express.

Tuotanto alkuperäisen AirPort on lopetettu hyväksi uudemman AirPort Extreme. Tämän takia on tiettyjä etuja AirPort Express jotka ovat väistämättömiä. Ensinnäkin, on nopeus. AirPort ilmaista malleja, jotka täyttävät uusimmat N standardin alkavat nyt näkyä. Nämä laitteet ovat paljon nopeammin verrattuna viime AirPort malli julkaistiin vuonna 2001. Wireless N standardi esittelee myös muutamia parannuksia, jotka eivät välttämättä ole erityisiä itse laitteeseen, mutta on silti tärkeää huomata.

Lisäksi nopeus parannuksia, AirPort Express on uusia ominaisuuksia, joita ei löytänyt alkuperäisen AirPort. Se on kyky stream ääntä yhdestä lähteestä useita asiakkaita. Tulee 3. 5mm jack on myös TOSLINK, tai optinen kaapeli. Tämän ominaisuuden avulla lähetyksen äänen turvautumatta analogista signaalia, siten säilyttäen alkuperäisen lähteen tiedoilla. USB-porttiin AirPort Express tarjoaa muutamia tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää jakaa tulostimen kaikille, että on yhdistetty verkkoon, tai jopa voidaan käyttää latausasema oman iPodeja.

AirPort Express on erinomainen laite lisätä pussiin kun tarvitset matkustaa ympäri, koska se tarjoaa nopean ja helpon tavan jakaa resursseja muiden ihmisten kanssa. Staattisten käyttötarkoituksiin, kuten kotona tai toimistossa, se 's parempi valita AirPort Extreme, koska se tarjoaa paremmat ominaisuudet kuin sekä alkuperäisen AirPort ja AirPort Express. Alkuperäinen AirPort on yksinkertaisesti vanhentunut, eikä ole mitään syytä käyttää ennen kuin on jo yksi.

Yhteenveto:1. AirPort on alkuperäinen tuote, kun AirPort Express on kompakti ja kannettava versio.

2. AirPort on paljon suurempi verrattuna AirPort Express.

3. AirPort ei ole enää tuotannossa, kun AirPort Extreme on edelleen.

4. AirPort Express on paljon nopeammin verrattuna alkuperäiseen AirPort.