Ero megabittiä ja MegabyteMegabitin vs Megabyte

Kun tietokoneet rakennetaan, ihmiset rakentamaan niitä ei oikeastaan ​​ajatella eteenpäin ja katsovat, että tavalliset ihmiset olisivat tekemisissä ammattikieltä että ne 've keksitty. Nyt joudumme termejä megabittiä ja megatavua ja useimmat ihmiset don 't todella tietävät, mitä ero niiden välillä on. Oikeastaan ​​ainoa ero Megabyte ja megabittiä on niiden koko, koska entinen on tarkalleen 8 kertaa suurempi kuin jälkimmäinen.

Ero megabittiä ja Megabyte voidaan jäljittää bitti ja tavu. Hieman on pienin yksikkö digitaalisen tiedon, joka voi olla joko nolla tai yksi. Koska se kestää enemmän kuin yhden bitin edustamaan mitään huomattava määrä tietoa, bitit ryhmitelty 8. Kunkin ryhmän 8 bittiä kutsutaan tavu. Mega etuliite tarkoittaa kerrointa 220 tai arvo 1.048.576. Joten yksi Megabyte sisältää 1048576 tavua ja näin ollen yhden megabitin sisältää 1048576 bittiä. Joten koska ne vastaavat, kerroin 8 edelleen.

Termit Megabyte ja megabittiä on omat lokeroita, kun se tulee yhteiseen käyttöön. Megabyte käytetään yleisesti puhuttaessa tiedostokoko. Koska tiedostot mitataan tavuina, tämä ulottuu sitten muihin etuliitteitä kuten kilotavua, gigatavua, teratavua, ja vastaavat. Sen sijaan, verkottuminen ja internet nopeudet ovat tyypillisesti paljon pienempi ja suuntaus sen mittaamiseksi bittiä alkoi paluumatkalla. Tämä on tehty hyvin suosittu tyypillisen 56 kilobittiä sekunnissa nopeudella vanhan puhelimen modeemeja. With kynnyksellä nopeampia laajakaistayhteyksiä, se on helppo nopeuksille päästä megabittiä sekunnissa alue.Mutta on huomattava, että sinun täytyy muuntaa välisten megatavua ja megabittiä jos tutkimme kuinka kauan tiedosto ladataan. Esimerkki: Jos sinulla on internet-yhteys, jossa on johdonmukainen 1 megabittiä sekunnissa nopeudella, se vain voi ladata a1 / 8 megatavua sekunnissa. Joten jos lataat 10 megatavun tiedoston kautta mainitun yhteyden, se veisi 80 sekuntia lataus että tiedosto eikä vain 10. On pelkästään kertomalla tai jakamalla 8.

Yhteenveto:

Megatavun koostuu 8 megabittiä