Ero Nintendo DSi ja DS LiteNintendo DSi vs DS Lite

DSI on kannettava pelaamista konsoli, joka onnistui DS Lite. Paljon on muuttunut yli kaksi vuotta 'välinen aika DS Lite ja DSI. Yksi selvimmin erot DSI ja DS Lite on hieman isompi näyttö. Koska DSI ei ole niin paljon suurempi kuin DS Lite , neljännes tuuman erotus (3. 0 3 25) on erittäin merkittävä. näyttö on myös ylimääräinen kirkkaus niin, että voit hienosäätää ja saada oikea kompromissi kirkkaus ja akun käyttöikää.

Uusi DSI on lisäksi kaksi VGA kamerat eivät olleet läsnä DS Lite ja muut vanhemmat DS malleja. Yksi kamera sijaitsee ulkopuolella kantta, kun toinen sijaitsee sisällä aivan saranan. Sen avulla DSI ottaa kuvia, ja kamera saranan voi jopa käyttää toisen pelin valvontaa. Voidakseen tallentaa kuvia ja muuta mediaa, DSI on lisännyt muistikorttipaikka että mahtuu SD-kortteja. SD-kortit ovat helposti saatavilla, koska monet valmistajat tuottavat niitä. DS Lite ei ole muistikorttipaikka ja luottaa yksinomaan sen vaivaiset sisäinen muisti.

Muutos DS DSI ilmaisee radikaalimpaa muutoksen. DSI yksiköissä on laajennettu ohjelmisto kirjasto, joka ei tue vanhemmissa DS yksiköitä, kuten DS Lite. Tämän vuoksi DSI ohjelmistot eivät ajaa DS Lite. Silti DSI onnistuu säilyttämään kaikki kirjastot DS, ja se pystyy pelaamaan kaikkia pelejä, jotka oli tarkoitettu DS ja DS Lite. DSI teki uhrata paikka Gameboy Advance patruunoita. Monet käyttäjät ajattelivat, että se oli suhteeton uhraus vain tehdä DSI hieman ohuempi. DS Lite on Gameboy Advance korttipaikka ja pystyy toistamaan mitään Gameboy Advance peli.Yhteenveto:

1. DSI on hieman isompi näyttö kuin DS Lite.
2. DSI on viisi kirkkaustasoa kun taas DS Lite on vain neljä.
3. DSI on kaksi kameraa, kun taas DS Lite ei ole yhtään.
4. DSI on SD-korttipaikka, kun DS Lite doesnt 't.
5. DSI voi ajaa DSI yksinomainen ohjelmisto taas DS Lite voi.