Ero laajentaminen ja FactoringLaajentaminen vs Factoring

Matematiikka on pääaineen läsnä koko toisen asteen, ja jopa asteen koulutukseen. Kuitenkin, etteivät kaikki ihmiset ovat hyviä matematiikassa useista syistä. Tärkein syy on, että ihmiset eivät 't ymmärtää, että matematiikan, kuten muitakin taitoja, on harjoiteltava, jotta täydellisiksi. Ongelmanratkaisu on samanlainen opetella ajamaan: yksi on viettää paljon tuntia kuljettajan' s istuin saadakseen perusteellinen käsitys miten auto ohjaus toimii. Samalla tavalla, täytyy tehdä paljon ongelmanratkaisu, hallita eri kaavoja, ja oppia määritelmä matemaattisia termejä, jotta kunnostautua Mathematics. Ei ole väliä kuinka luonnollisesti lahjakas yksi on matematiikka, joka on puutteellinen tai virheellinen käsitys matemaattisten termien voi silti johtaa epäonnistumiseen. Useimmat ongelmat algebran, geometrian ja trigonometrian voidaan ratkaista, jos tietää, miten manipuloida kaavoja, samalla osata määritellä ja erottaa toisistaan ​​matemaattisten ehdoin. Yksi 's näkemys siitä, miten kaava toimii, tai mitä termi tarkoittaa, voivat tehdä eron ohimennen tai ei ole pisteet tahansa matematiikan aiheesta.

Laajentaminen ja factoring kaksi yleisesti käytettyjä matematiikan. Kaikki eivät kuitenkaan voi kertoa ero niiden välillä. Useimmat ihmiset yksinkertaisesti sanoa, että molemmat ehdot on jotain tekemistä poistamalla tai lisäämällä suluissa algebrallinen yhtälö. Mutta he voitti 't pystyä antamaan selkeä esimerkki siitä, miten tietyn yhtälö laajenee tai pois laskusta.

Jotta tietää ero kahden termin, olkaamme käyttää kahta yhtälöä. Ensimmäinen yhtälö olisi laajennettava, kun taas toinen olisi pois laskusta. Miten laajentaa yhtälö: 2 (3c-2)? Ensinnäkin, huomioi sulkeissa läsnä yhtälö. Laajentaminen yhtälö merkitsee poistamalla sulkeissa. Jotta johtamiseksi suluissa vapaa yhtälö, yksi yksinkertaisesti kertoo arvon ulkopuolella arvo, joka on 2, kuhunkin arvojen sulkujen. Tämä tarkoittaa sitä, että 2 kerrotaan 3c, ja 2 kerrotaan myös -2. Tuloksena yhtälö olisi 6c-4. Koska yhtälö ei ole enää suluissa, sanotaan olevan täysin laajennettu.

Jos levityslaite poistamalla sulkeissa, niin factoring ulos on päinvastainen, koska se tarkoittaa, että lisätään sulkuihin yhtälö. Miten yksi tekijä pois yhtälöstä xy + 3x? Ensimmäinen, otetaan huomioon yhteisen muuttujan kahden arvon välinen, joka on x. Loput yhtälö, joka on y + 3, on suljettu sulkuihin. Osavarmuuksilla-out versio yhtälöstä xy + 3x on x (y + 3).

Nyt, että ero kahden termin on selitetty, yksi ymmärtää, miten tärkeää on tietää tarkka määritelmä matemaattisia termejä. Tietäen kuinka laajentaa tai tekijä ulos yhtälö auttaa suuresti ongelman ratkaisussa. Se mahdollistaa myös yksi paitsi ratkaista yhtälöitä, mutta myös selittää objektiivisesti ero kahden matemaattisia termejä.Yhteenveto:

1. Jotta taitavia matematiikan, pitäisi olla perusteellinen käsitys kaavoja ja matemaattisia termejä.

2. Kaksi yleisesti käytettyä Matemaattisesti laajenee ja factoring, on yksi yhteinen piirre: ne käsittelevät joko lisäämällä tai poistamalla sulkeissa algebrallinen yhtälö.

3. Laajentaminen algebrallinen yhtälö merkitsee päästä eroon suluissa. Jotta voitaisiin poistaa sulkujen arvo ulkopuolella suluissa kerrotaan kullekin arvojen sulkujen.