Ero VC ++ ja C ++VC ++ vs. C ++

Microsoft Visual C ++ (tunnetaan myös VC ++ tai MSVC) on integroitu kehitysympäristö (tai IDE) tuote, joka on suunniteltu Microsoftin varten C, C ++ ja C ++ / CLI ohjelmointikieliä. VC ++ sisältää työkalut, joita käytetään erityisesti kehittämiseen ja virheenkorjaus C ++ koodia Cmost erityisesti, että koodia, joka on kirjoitettu Microsoft Windows API, DirectX API, ja Microsoft .NET Framework. On sekä 32- että 16-bittiset versiot seuraavista VC ++, sekä useita muunnelmia siinä.

C ++ on varsinkin laajennus C-ohjelmointikieli. Kuten sen oma kieli, se on staattisesti kirjoitettu, vapaamuotoinen, multi-paradigma, koottu, yleiskäyttöinen ohjelmointikieli. Koska se koostuu yhdistelmästä ominaisuuksia sekä korkean tason ja alhaisen tason kieli, se mielletään keskitasolle kieli itse. Koska se oli alun perin suunniteltu jatkeeksi C-kielellä, sen alkuperäinen nimi oli C luokat (vuoteen 1983, jossa sen nimi muutettiin C ++).

Mitä nyt on neljä nykyistä versiota VC ++ jotka ovat käytettävissä. Nämä neljä versiot ovat Microsoft Visual C ++ 2008 Express Edition (joka on myös saatavana kahdessa muodossa: osana Microsoft Visual Studio ja erillisenä Express Edition tuote), Microsoft Visual Studio 2008 Standard, Microsoft Visual Studio 2008 Professional, ja Microsoft Visual Studio 2008 Team System. Koska se on, VC ++ tulee vakiona Visual Studio. Myös viides VC ++ versio tunnetaan Microsoft Visual C ++ 2008 Express. Tämä permutaatio on saatavilla ilmaiseksi ladattavissa MSDN sivustolla. Aikaisempi versio VC ++, Microsoft Visual C ++ 2005 Express, on myös saatavilla ilmaiseksi ladattavissa MSDN sivustolla.

C ++ käytetään suunniteltaessa laitteiston Ca prosessi, jossa malleja aluksi kuvataan C ++ kielen, analysoidaan, arkkitehtonisesti rajoitettu, ja tarkoitus on luoda rekisteri siirto taso laitteistonkuvauskieltä (eli HDL) kautta korkean tason synteesiin. Sen ominaisuudet ovat yksinkertaisia ​​tavoitteena Cit staattisesti suunniteltu siten olla yhtä tehokas ja kannettavia kuin C-kieltä, se on suunniteltu suoraan ja kattavasti tukevat useita tyylejä ohjelmointi, se on suunniteltu, jotta ohjelmoija valintoja, jotka ovat parhaiten heidän tavoitteensa (riippumatta siitä, jos nämä valinnat ovat virheellisiä), ja se oli myös suunniteltu toimimaan ilman ympäristössä, joka on erityisen kehittyneitä (yksinkertainen tarpeeksi työtä kautta).Yhteenveto:

1. VC ++ on IDE tuote suunniteltu Microsoftin varten C, C ++ ja C ++ / CLI ohjelmointikielet; C ++ on jatkoa C-kielellä.